EUROBASKET 2025

Ο Φουρνιέ απάντησε στον Χάρη Σταύρου για τον Αντετοκούνμπο: “Φρόντισε να είναι έτοιμος για τη Γαλλία”

AP Photo/Mark J. Terrill

Ο Εβάν Φουρνιέ απάντησε σε ανάρτηση του δημοσιογράφου του SPORT24, Χάρη Σταύρου, σχετική με την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο από το αποψινό φιλικό της Εθνικής με την Ιταλία στο ΟΑΚΑ.

Ο Εβάν Φουρνιέ απάντησε σε ανάρτηση του δημοσιογράφου του SPORT24, Χάρη Σταύρου, σχετικά με τη μη συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο φιλικό τεστ με τη Γαλλία, καλώντας τον να φροντίσει να είναι έτοιμος για το αληθινό ματς με τη Γαλλία την προσεχή Κυριακή στο ΟΑΚΑ (24/8, 20:00).

“Ναι Χάρη. Φρόντισε να είναι καλά και ξεκούραστος για το αληθινό ματς την Κυριακή”, ήταν η απάντηση του Γάλλου φόργουορντ του Ολυμπιακού, στο tweet του Χάρη Σταύρου, μέσω του οποίου ενημέρωνε για την απουσία του Greek Freak από το σημερινό παιχνίδι.

Ο Εβάν Φουρνιέ δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την προσπάθεια της Γαλλίας το φετινό καλοκαίρι, ωστόσο στηρίζει φυσικά την ομάδα της χώρας του, παρά το γεγονός ότι δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Ο αστέρας των ερυθρολεύκων θέλει να δει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να αγωνίζεται στην αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Γαλλία και θέλησε να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να σιγουρευτεί ότι ο άλλοτε MVP και πρωταθλητής του NBA θα δώσει το παρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ