ABA LEAGUE

Ο Φέρελ ξεκίνησε με ήττα την θητεία του στην Τσεντεβίτα Ολίμπια

Ο Γιόγκι Φέρελ με την φανέλα της Τσεντεβίτα Ολίμπια
Ο Γιόγκι Φέρελ με την φανέλα της Τσεντεβίτα Ολίμπια PHOTO CREDITS: ABA LEAGUE/TINE RUZIC

Το ντεμπούτο του Γιόγκι Φέρελ με την φανέλα της Τσεντεβίτα Ολίμπια δεν συνδυάστηκε με νίκη καθώς οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν από την Ζαντάρ με 73-74 για την ABA League.

Με ήττα συνδυάστηκε το ντεμπούτο του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Γιόγκι Φέρελ στην Τσεντεβίτα Ολίμπια καθώς ηττήθηκε από την Ζαντάρ με 73-74 για την ABA League. Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ ήταν θετικός στην πρώτη του εμφάνιση με την ομάδα της Λιουμπλιάνας και σημείωσε 11 πόντους με 3/7 τρίποντα και 2 ασίστ σε 21:41 λεπτά που βρέθηκε στο παρκέ.

Στην Τσεντεβίτα Ολίμπια ο Φέρελ έχει συμπαίκτη έναν άλλο πρώην πράσινο, τον Ζακ Όγκαστ που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση έχοντας 14 πόντους με 6/7 δίποντα και 7 ριμπάουντ σε 23:55 λεπτά συμμετοχής.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ABA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ