GAME NIGHT

Ο Φαλ στην Game Night: "Πανηγυρίσαμε λίγο παραπάνω τη φετινή κατάκτηση"

Ο Φαλ στην Game Night: "Πανηγυρίσαμε λίγο παραπάνω τη φετινή κατάκτηση"
PRINT SCREEN

Ο Μουσταφά Φαλ μίλησε αποκλειστικά στην GAME NIGHT μετά την απονομή του τροπαίου και τοποθετήθηκε για την φετινή στέψη του Ολυμπιακού ως Κυπελλούχος Ελλάδας ΟΠΑΠ, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι αναδείχθηκε MVP του τελικού και επίσημανε ότι οι ερυθρόλευκοι θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν όλες τις διοργανώσεις.

Ο Ολυμπιακός έφτασε στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ μετά από τη σπουδαία επικράτηση επί του Παναθηναϊκού AKTOR και ο Μουσταφά Φαλ αναδείχθηκε MVP όντας απόλυτα καθοριστικός για τον ερυθρόλευκο θριάμβο, καθώς μέτρησε 13 πόντους και 7 ριμπάουντ. Μετά την απονομή του τροπαίου, ο υψηλόσωμος σέντερ των Πειραιωτών μίλησε αποκλειστικά στην GAME NIGHT και στη Βασιλική Καραμούζα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φαλ:

Για την φετινή κατάκτηση του τίτλου κόντρα στον Παναθηναικό AKTOR: "Πανηγυρίσαμε λίγο παραπάνω την φετινή κατάκτηση του Κυπέλλου, ήταν δύσκολο να κερδίσουμε αυτόν τον Παναθηναικό, τώρα είναι η ώρα για να γιορτάσουμε. Είναι ένα απίθανο συναίσθημα"

Για το ότι αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης του τελικού: "Νιώθω πολύ όμορφα, το σημαντικό, όμως, είναι ότι κερδίσαμε. Κάναμε την δουλειά μας και είμαι πολύ χαρούμενος"

Για το αν είναι η πρόκριση στο Final Four και η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι οι επόμενοι στόχοι της σεζόν: "Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όσα περισσότερα μπορούμε. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και θα δούμε τι θα συμβεί" .

TAGS GAME NIGHT ΟΠΑΠ FINAL 8 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ