NBA

Ο Φακούντο Καμπάσο μετακομίζει στους Ντένβερ Νάγγετς

Ο Φακούντο Καμπάσο σε φάση από τον αγώνα Ρεάλ - Παναθηναϊκός για την EuroLeague για την σεζόν 2019/20
Ο Φακούντο Καμπάσο σε φάση από τον αγώνα Ρεάλ - Παναθηναϊκός για την EuroLeague EUROKINISSI

Στο πλευρό του Νίκολα Γιόκιτς θα συνεχίσει την καριέρα του ο Φακούντο Καμπάσο, που θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους Ντένβερ Νάγγετς.

Από τη Μαδρίτη στο Ντένβερ οριστικά πια, ο Φακούντο Καμπάσο αποφάσισε στα 29 του χρόνια να μετακομίσει στο ΝΒΑ και να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην κορυφαία λίγκα του κόσμου, απέναντι στους κορυφαίους του αθλήματος.

Ο Αργεντινός συμφώνησε με τους Νάγγετς, θα υπογράψει διετές εγγυημένο συμβόλαιο μαζί τους και θα αναλάβει τον ρόλο του backup άσου πίσω από τον Τζαμάλ Μάρεϊ, έναν σημαντικό ρόλο στο πλευρό του Νίκολα Γιόκιτς.

Ο Καμπάσο είχε αποφασίσει εδώ και πολλούς μήνες ότι η θητεία του στη Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία βρισκόταν από το 2014 με ένα μικρό μπρέικ για να παίξει στη Μούρθια, είχε ολοκληρωθεί, ωστόσο έπαιξε μαζί της από τη στιγμή που η έναρξη της σεζόν στο ΝΒΑ καθυστέρησε και χθες βράδυ την βοήθησε να συντρίψει τη Φενέρμπαχτσε.

Στους Νάγγετς ο σκληροτράχηλος πόιντ γκαρντ θα πρέπει να παλέψει με τον Μόντε Μόρις για τον ρόλο του αναπληρωματικού άσου, ενώ υπάρχει στο ρόστερ και ο Πι Τζέι Ντοζίερ. Και οι δύο, Μόρις και Ντοζίερ, μπορούν να αποδεσμευθούν καθώς δεν έχουν εγγυημένα συμβόλαια.

Φέτος, σε 10 αγώνες στη EuroLeague, ο Καμπάσο είχε 9.3 πόντους από 57% στο δίποντο, 27.5% στο τρίποντο και 82.6% στις βολές, μαζί με 2.5 ριμπάουντ, 6.7 ασίστ και 2 κλεψίματα ανά 25:45.

Την είδηση αποκάλυψε το Hoopshype.

TAGS NBA ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ