ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Ο εξαγριωμένος Ομπράντοβιτς κόλλησε στον τοίχο τον Λεντέι: "Παίξε τη γ@μ#μ3ν# άμυνα"

Ο εξαγριωμένος Ομπράντοβιτς κόλλησε στον τοίχο τον Λεντέι: "Παίξε τη γ@μ#μ3ν# άμυνα"
ABA / DRAGANA STJEPANOVIC

Σε τάιμ άουτ της Παρτίζαν ο Ζακ Λεντέι προσπαθεί να δικαιολογηθεί στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Μεγάλο λάθος.

Το ότι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε αμέτρητα παράπονα από τους παίκτες του για τον τρόπο που έχασαν το παιχνίδι της Πέμπτης με τον Ερυθρό Αστέρα ήταν ορατό στη διάρκεια της flash interview.

Η Παρτίζαν είχε προηγηθεί 71-65 στο 36'58'' με καλάθι του Πάντερ, αλλά έκτοτε βρήκε μόνο δύο πόντους (δια χειρός Παπαπέτρου) και εν τέλει ηττήθηκε από το μεγάλο τρίποντο του Νέντοβιτς λίγο πριν ακουστεί η κόρνα της λήξης.

Τόσο σε αυτό το σουτ όσο και σε άλλες καταστάσεις ο Ζοτς απαιτούσε πολύ καλύτερη άμυνα. Ο Ζακ Λεντέι ήταν εξ αυτών που έγιναν αποδέκτες των έντονων παρατηρήσεών του στη διάρκεια τάιμ άουτ. Ήταν αυτός, άλλωστε, που έπρεπε να βγει στον Νέντοβιτς και να καλύψει το κενό μετά τις αλλαγές στα μαρκαρίσματα.

"Ζακ, γιατί αργείς να βγεις στο τρίποντο, γιατί αργείς στην άμυνα, γιατί;", τού είπε αρχικά σε σκληρό ύφος. Ο Αμερικάνος φόργουορντ αποπειράθηκε να δικαιολογηθεί ψελλίζοντας μια - δυο λέξεις, κάτι που εξόργισε ακόμη περισσότερο τον Ομπράντοβιτς, ο οποίος του φώναξε "μην λες μ@λ@κ13ς σε εμένα, παίξε τη γ@μ#μ3ν# άμυνα".

Ορίστε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο:

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΖΕΛΙΚΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ