NBA

Ο Εβάν Φουρνιέ περιμένει να αποδεσμευθεί από τους Νικς και ξέρει που θέλει να συνεχίσει

Ο Εβάν Φουρνιέ περιμένει να αποδεσμευθεί από τους Νικς και ξέρει που θέλει να συνεχίσει
2022 AP PHOTO/ABBIE PARR

Να αποχωρήσει από τους Νικς για να μετακομίσει στους Σπερς επιθυμεί ο Εβάν Φουρνιέ, ώστε να παίξει στην ίδια ομάδα με τον Βικτόρ Γουεμπανιαμά.

Στα 30 του χρόνια, λίγους μήνες πριν από τα 31α γενέθλιά του, ο Εβάν Φουρνιέ βρίσκεται στο prime της καριέρας του. Μόνο που στους Νικς βρίσκεται εκτός πλάνων του Τομ Θίμποντο, με αποτέλεσμα να περιμένει είτε την ανταλλαγή, είτε ακόμη και την αποδέσμευσή του ώστε να αποχωρήσει από την Νέα Υόρκη και να βρει νέα κίνητρα και έναν σημαντικότερο ρόλο σε άλλη ομάδα.

Ο ύψους 1μ.98 σούτινγκ γκαρντ έχει συμβόλαιο 18.857.143 δολαρίων για τη σεζόν 2023/24 και 19 εκατομμυρίων για τη σεζόν 2024/25, απλώς η δεύτερη χρονιά δεν είναι εγγυημένη. Αν εξαιρέσει κάποιος την περσινή σεζόν στην οποία ήταν ουσιαστικά εκτός ροτέισον, ο Φουρνιέ είχε στις προηγούμενες οκτώ περιόδους 15.8 πόντους (38% στο τρίποντο), 2.9 ριμπάουντ, 2.9 ασίστ και ένα κλέψιμο ανά 31.2 λεπτά σε 531 αγώνες με τους Ορλάντο Μάτζικ, τους Μπόστον Σέλτικς και τους Νιου Γιορκ Νικς.

Όσο για την επιθυμία του, για την ομάδα στην οποία θέλει να συνεχίσει; Αυτή είναι οι Σαν Αντόνιο Σπερς, ώστε να έχει και έναν ρόλο δασκάλου για τον Βικτόρ Γουεμπανιαμά. Αν ο Φουρνιέ, παίκτης που έχει μιλήσει δημόσια για τη συμπάθειά του για τον Ολυμπιακό, βγει στην αγορά ως free agent είναι αρκετά πιθανό οι Τεξανοί να ασχοληθούν μαζί του.

TAGS NBA ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ