ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ο ΕΣΑΚΕ ζήτησε παράταση για τον Πανιώνιο!

Ο ΕΣΑΚΕ ζήτησε παράταση για τον Πανιώνιο!
INTIME SPORTS

Σήμερα έληξε η (τρίτη) προθεσμία της ΚΑΕ Πανιωνίος, για να τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις του προς την ΕΕΑ (σε ό,τι αφορά την άδεια συμμετοχής στην Α1), κάτι που δεν κατέστη δυνατό, με τον ΕΣΑΚΕ να ζητά... νέα προθεσμία και να κινείται σαν να την έχει λάβει.

Λ ίγη ώρα μετά το "όχι" της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, στο νέο αίτημα της ΚΑΕ Πανιώνιος για νέα παράταση στην προθεσμία καταβολής δικαιολογητικών για έκδοση αδείας συμμετοχής στη Basket League ΟΠΑΠ (παρεμπιπτόντως σήμερα 22/9 είναι η κλήρωση!) συγκλήθηκε ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, που κατέληξε στη συγγραφή της κάτωθι επιστολής, προς την ΕΕΑ.

" Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε,

Δια της παρούσης σας γνωρίζουμε ότι το Δ.Σ του ΕΣΑΚΕ κατά τη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε ότι συναινεί προς το αίτημα του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ κ. Ηλία Λιανού για τη χορήγηση προθεσμίας εκ μέρους της Επιτροπής σας, προκειμένου να συμπληρωθεί ο φάκελος της ομάδας για τη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής της στο πρωτάθλημα Α1 Εθνικής Κατηγορίας που διοργανώνει ο ΕΣΑΚΕ

Στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία

Με τιμή,

Για το Δ.Σ του ΕΣΑΚΕ".

Πληροφορίες εν τω μεταξύ, που διαρρέουν από την ΕΣΑΚΕ, αναφέρουν ότι η ΕΟΚ έστειλε επιστολή προς την ΕΕΑ, στην οποία προτείνει να μη δοθεί άλλη παράταση, με τον Σύνδεσμο να κινείται σαν να έχει ήδη λάβει την προθεσμία, ενώ οι πληροφορίες του sport24.gr αναφέρουν πως η Επιτροπή είναι ανένδοτη.

Σε περίπτωση που μπερδευτήκατε, να σας εξηγήσουμε πως η επιτροπή σωτηρίας της ΚΑΕ Πανιώνιος είχε ως ηγέτη τον Αντώνη Μαργέτη, με τον Ηλία Λιανό να δίνει εντολή μέσα στο σαββατοκύριακο στον Ερασιτέχνη Πανιώνιο -ακυρώνοντας όσες διαπραγματεύσεις είχαν γίνει τον τελευταίο ενάμιση μήνα με τον Μαργέτη.

Φήμες θέλουν επίσης, τον Λιανό να έχει αποσύρει την εγγυητική που είχε καταθέσει πέρυσι και είχε ισχύ έως τον ερχόμενο Δεκέμβριο -και αυτή ήταν η κίνηση που δεν αποκλείεται να αποτελέσει την ταφόπλακα της ΚΑΕ Πανιώνιος.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ