ΕΣΑΚΕ

Ο ΕΣΑΚΕ θα ζητήσει συνάντηση με τον Βαγγέλη Λιόλιο για να αρθούν οι διαφωνίες

Ο ΕΣΑΚΕ θα ζητήσει συνάντηση με τον Βαγγέλη Λιόλιο για να αρθούν οι διαφωνίες
INTIME SPORTS

Σε έκτακτο ΔΣ που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης (28/6) ο ΕΣΑΚΕ θα ζητήσει συνάντηση με τον Βαγγέλη Λιόλιο, με στόχο να υπάρξει εκ νέου κλίμα ενότητας και συναίνεσης.

Λίγο μετά από τις 18:00 το απόγευμα της Τρίτης 28 Ιουνίου ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο που συγκάλεσε ο ΕΣΑΚΕ, μετά από την ανακοίνωση της ΕΟΚ προ τριών ημερών.

Μία κρίσιμη σύσκεψη των ομάδων δεδομένου πως η επίσημη τοποθέτηση της Ομοσπονδίας έκανε λόγο για "παράτυπο πρωτάθλημα". Οι ομάδες δεν θέλησαν να τραβήξουν το σκοινί και να οδηγήσουν την κατάσταση στα (πιο) άκρα, αντιθέτως έδειξαν διάθεση για συναίνεση και ενότητα, με στόχο να καμφθούν οι όποιες διαφωνίες και να υπάρξει πλήρης συνεργασίας με την ΕΟΚ και τον πρόεδρο αυτής, Βαγγέλη Λιόλιο.

Αυτό αποτυπώνεται άλλωστε ανάγλυφα στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΕΣΑΚΕ, στην οποία αναφέρεται πως "αποφασίστηκε ομόφωνα από τον ΕΣΑΚΕ να ζητήσει συνάντηση με τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Ευάγγελο Λιόλιο προκειμένου να αποσαφηνιστούν ζητήματα που προκύπτουν από την ανακοίνωση του Δ.Σ. της ΕΟΚ του περασμένου Σαββάτου (25/6), να αρθούν οι διαφωνίες και οι παρεξηγήσεις των τελευταίων ημερών και σε κλίμα ενότητας να πορευτούμε στην συνέχεια για το καλό του ελληνικού μπάσκετ".

Στα αξιοσημείωτα της σημερινής ημέρας σε ό,τι έχει να κάνει με τον ΕΣΑΚΕ εντάσσεται επίσης το γεγονός πως η ΚΑΕ Λάρισα δεν εκπροσωπήθηκε, παρά το γεγονός πως είναι μία από τις τέσσερις ομάδες που δεν έχουν περάσει από την επιτροπή αδειοδότησης για το επόμενο πρωτάθλημα.

TAGS ΕΣΑΚΕ ΕΟΚ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ