ΕΣΑΚΕ

Ο ΕΣΑΚΕ στηρίζει την Καρδίτσα και δίνει τη δυνατότητα μετάθεσης της έδρας της στον α' γύρο λόγω της καταστροφής

Ο ΕΣΑΚΕ στηρίζει την Καρδίτσα και δίνει τη δυνατότητα μετάθεσης της έδρας της στον α' γύρο λόγω της καταστροφής
NEOSAGON.GR

Η Καρδίτσα αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες από τις καταστροφικές πλημμύρες και ο ΕΣΑΚΕ δείχνει την στήριξή του, δίνοντας την δυνατότητα στην ομάδα να μεταθέσει την έδρα της στους πρώτους πέντε εντός έδρας αγώνες που θα κληθεί να δώσει στην Basket League.

Η Καρδίτσα έχει πληγεί από τις καταστροφικές πλημμύρες και αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες εξαιτίας αυτών και ο ΕΣΑΚΕ δείχνει την στήριξή του, δίνοντας το δικαίωμα στην ομάδα να μεταθέσει την έδρα της στους πρώτους πέντε αγώνες που θα κληθεί να δώσει ως γηπεδούχος.

Θυμίζουμε πως το κλειστό της Καρδίτσας "Γιάννης Μπουρούσης" υπέστη τεράστιες ζημιές με το νερό να πλημμυρίζει το παρκέ. Η κλήρωση εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη (12/9), με την εκδήλωση για την παρουσιάση του νέου πρωταθλήματος να έχει ακυρωθεί σε ένδειξη πένθους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

"Ο ΕΣΑΚΕ και οι ομάδες της Basket League κατανοώντας τις μεγάλες δυσκολίες τις οποίες έχει να αντιμετωπίσει η Καρδίτσα ΙΑΠΩΝΙΚΗ λόγω της ανείπωτης καταστροφής που έπληξε την πόλη και γενικότερα την Θεσσαλία αποφάσισε να την διευκολύνει σχετικά με το πρόγραμμα της στον πρώτο γύρο της κανονικής περιόδου του νέου Πρωταθλήματος, εκφράζοντας έμπρακτα την στήριξη τους.

Στην προκήρυξη του Πρωταθλήματος μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ θα προβλεφθεί πως θα είναι δυνατή η αμοιβαία μετάθεση της έδρας στους πρώτους πέντε αγώνες που η Καρδίτσα ΙΑΠΩΝΙΚΗ σύμφωνα με την κλήρωση, θα πρέπει να δώσει στο γήπεδο της.

Η κλήρωση της κανονικής περιόδου της Basket League 2023-24 – μετά την ακύρωση της εκδήλωσης της Παρουσίασης του νέου Πρωταθλήματος σε ένδειξη σεβασμού στο πένθος για τα θύματα των πλημμυρών και των κρίσιμων στιγμών που διέρχεται μεγάλο μέρος της χώρας – θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη (11/9, 13:00) στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ παρουσία είτε δια ζώσης, είτε διαδικτυακή των εκπροσώπων των 12 ΚΑΕ".

TAGS ΕΣΑΚΕ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ