ΕΣΑΚΕ

Ο ΕΣΑΚΕ εγκαινίασε την νέα ιστοσελίδα του και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο ΕΣΑΚΕ εγκαινίασε την νέα ιστοσελίδα του και κέρδισε τις εντυπώσεις

Την νέα μορφή της ιστοσελίδας του παρουσίασε ο ΕΣΑΚΕ το Σάββατο (14/1), στη διάρκεια της 12ης αγωνιστικής της Basket League.

Η 12η αγωνιστική της Basket League συνδυάστηκε με το λανσάρισμα της νέας ιστοσελίδας του ΕΣΑΚΕ. Πιο λειτουργική, πιο "καθαρή", πιο φιλική για τα κινητά, για την άμεση ενημέρωση των φίλων του μπάσκετ που θέλουν να παρακολουθήσουν την πρώτη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ:

"Σύγχρονο και ακόμη πιο λειτουργικό το site του ΕΣΑΚΕ, www.esake.gr, στη νέα μορφή του αναβαθμίζει την εμπειρία της Basket League και προσφέρει πιο γρήγορη και εύκολη πλοήγηση στους φίλους του μπάσκετ.

Πιο φιλικό στην πλοήγηση από κινητά τηλέφωνα το νέο site του ΕΣΑΚΕ προσφέρει την δυνατότητα για άμεση ενημέρωση των φιλάθλων όπου και εάν βρίσκονται σε οποιαδήποτε στιγμή.

Σύντομα στο νέο www.esake.gr οι φίλοι της «πορτοκαλί θεάς» θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο πλήρες αρχείο της Basket League από την σεζόν 1992-93, την πρώτη του επαγγελματικού μπάσκετ στην χώρα μας.

Και ασφαλώς η προσπάθεια για την λειτουργική αναβάθμιση του www.esake.gr θα συνεχίζεται διαρκώς με όλες τις δυνατότητες που προσφέρει η νέα τεχνολογία προκειμένου οι φίλαθλοι να απολαμβάνουν την εμπειρία της Basket League".

TAGS ΕΣΑΚΕ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ