ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Ερυθρός Αστέρας βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Τρέι Τόμπκινς

Ο Ερυθρός Αστέρας βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Τρέι Τόμπκινς
EUROKINISSI

Σε διαπραγματεύσεις με τον Τρέι Τόμπκινς (33 χρόνων, 2.08 μέτρα) φαίνεται να βρίσκεται ο Ερυθρός Αστέρας, όπως αναφέρουν σερβικά δημοσιεύματα.

Το όνομα του Τρέι Τόμπκινς (33 χρόνων, 2.08 μέτρα) φέρεται να έχει κυκλώσει ο Ερυθρός Αστέρας για την ενίσχυσή του στους ψηλούς, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Σερβία.

Όπως αναφέρει η Mozzart Sport, ο παίκτης βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ενώ σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Αμερικανός ψηλός έχει φτάσει στο Βελιγράδι για να συζητήσει με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Τόμπκινς έχει εμπειρία από την EuroLeague έχοντας αγωνιστεί επί σειρά ετών στη Ρεάλ Μαδρίτης (2015-22), ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα της Ζενίτ.

Κατά την πολυετή παρουσία του στην ευρωπαϊκή διοργάνωση έχει μετρήσει κατά μέσο όρο 9.2 πόντους και 4.2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 188 παιχνίδια.

Ξεκίνησε την καριέρα του από το NBA, όταν και έπαιξε επί μία διετία στους Λος Άντζελες Κλίπερς (2011-13), πριν περάσει τον Ατλαντικό για λογαριασμό της Νίζνι το 2014.

TAGS ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ