ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Ερυθρός Αστέρας συμφώνησε και με τον Πολονάρα σύμφωνα με σερβικά ΜΜΕ

Ο Ερυθρός Αστέρας συμφώνησε και με τον Πολονάρα σύμφωνα με σερβικά ΜΜΕ
INTIME

Ο Ερυθρός Αστέρας μοιάζει... ασυγκράτητος, με σερβικά ΜΜΕ να αναφέρουν ότι η σερβική ομάδα συμφώνησε και με τον Ακίλε Πολονάρα (31 χρονών, 2.05 μέτρα).

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει... σπάσει τον κουμπαρά του και συνεχίζει να μοιράζει χρήματα. Σύμφωνα δε με τα σερβικά ΜΜΕ, ο τελευταίος παίκτης με τον οποίο συμφώνησε η σερβική ομάδα είναι ο - δυσαρεστημένος στην Αναντολού Εφές - Ακίλε Πολονάρα!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "zurnal.rs" οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και πλέον μένει μόνο η ανακοίνωση. Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί η μεταγραφή, τότε ο Ιταλός θα είναι το τρίτο μεγάλο όνομα που υπέγραψαν οι Σέρβοι τις τελευταίες εβδομάδες μετά τον Λούκα Βιλντόσα και Φακούντο Καμπάσο. Ο τελευταίος πάντως δεν θα κάνει ντεμπούτο στην EuroLeague ούτε κόντρα στην Μπαρτσελόνα, αφού ο Ερυθρός Αστέρας δεν έχει διευθετήσει ακόμα μία παλαιότερη οφειλή.

Το σημαντικότερο πρόβλημα ωστόσο είναι ότι οι Σέρβοι δεν έχουν τηρήσει το Financial Fair Play - όπως ανέλυσε και ο Σπύρος Καβαλιεράτος στην εκπομπή "Show Must Go On" του Παντελή Διαμαντόπουλου - που αποτελεί και το μεγαλύτερο αγκάθι και ενδεχομένως να τεθεί υπόψη αν ολοκληρωθεί η απόκτηση του Πολονάρα.

TAGS ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ