ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Ερυθρός Αστέρας κάνει το "μπαμ" με τον Σαμπάζ Νέιπιερ

Ο Ερυθρός Αστέρας κάνει το "μπαμ" με τον Σαμπάζ Νέιπιερ
@ZENITBASKET

Έτοιμος να κάνει τη μεταγραφική υπέρβαση είναι ο Ερυθρός Αστέρας, ο οποίος φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τον Σαμπάζ Νέιπιερ.

Η απόκτηση του Νεμάνια Νέντοβιτς φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή για τον Ερυθρό Αστέρα, ο οποίος φιλοδοξεί να δημιουργήσει πολύ υψηλού επιπέδου περιφέρεια. Σύμφωνα με το TeleSport και το MaxBet Sport της Σερβίας, ο Ερυθρός Αστέρας έχει έρθει σε συμφωνία με τον Σαμπάζ Νέιπιερ για μονοετή συνεργασία.

Ο 30χρονος πόιντ γκαρντ δεν κατάφερε πέρσι να δώσει τα διαπιστευτήριά του εξαιτίας ενός τραυματισμού στον αστράγαλο που αποδείχθηκε πιο σοβαρός απ ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί. Κι όταν ήταν πλέον υγιής προέκυψε ο πόλεμος στην Ουκρανία με την ακόλουθη αποβολή της Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης από την EuroLeague. Έτσι, έπαιξε μόλις έναν αγώνα και... μερικά δευτερόλεπτα στην Ευρώπη, υπό τις οδηγίες του Τσάβι Πασκουάλ.

Οι μετοχές του όμως παραμένουν πολύ ψηλά, με τους ερυθρόλευκους να σπεύδουν για να τον υπογράψουν και να ανέβουν επίπεδο στο "1" εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Για το Νο14 του NBA Draft 2014 ενδιαφέρον είχε δείξει επίσης η Ζάλγκρις, απ ότι όλα δείχνουν όμως, ο παίκτης καταλήγει στον Ερυθρό Αστέρα.

TAGS ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ EUROLEAGUE ABA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ