ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Ερντογάν ρώτησε τον Αταμάν γιατί επέλεξε τον Παναθηναϊκό AKTOR κι έλαβε αφοπλιστική απάντηση

.   7  2023 ( /EUROKINISSI)
. 7 2023 ( /EUROKINISSI) ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI

Στη διάρκεια της σύντομης στιχομυθίας που είχαν, ο Εργκίν Αταμάν έδωσε αφοπλιστική απάντηση στην ερώτηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τον λόγο που επέλεξε τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Ο Εργκίν Αταμάν έδωσε γι ακόμη μια φορά αφοπλιστική απάντηση, εν προκειμένω στην ερώτηση που του έκανε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη διάρκεια της σύντομης στιχομυθίας που είχαν.

Σύμφωνα με το MEGA λοιπόν, Όταν ο Πρόεδρος της Τουρκίας τον ρώτησε γιατί επέλεξε να αφήσει την Αναντολού Εφές για να εργαστεί στον Παναθηναϊκό AKTOR, τον άκουσε να λέει πως "ήρθα για να νικήσει επιτέλους ο Παναθηναϊκός AKTOR τη Φενέρμπαχτσε".

Ο λόγος που εστίασε στη Φενέρμπαχτσε δεν ήταν άλλος από το γεγονός πως ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι δηλωμένος οπαδός της τουρκικής ομάδας, στον πάγκο της οποίας βρίσκεται από πέρσι ο Δημήτρης Ιτούδης.

Ενώ σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο Εργκίν Αταμάν ανέφερε στους δημοσιογράφους -μετά από την έξοδό του από την Πρεσβεία- πως τον Απρίλιο δεν αποκλείεται να διοργανωθεί ένας φιλικός αγώνας μπάσκετ στην Άγκυρα, στο πλαίσιο της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στην τουρκική πρωτεύουσα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ