ΙΣΡΑΗΛ

Ο Έρικ Γκριν υπέγραψε στη Χαποέλ Χολόν για τρεις μήνες

Ο Έρικ Γκριν κατά τη θητεία του στη Φενέρμπαχτσε
Ο Έρικ Γκριν κατά τη θητεία του στη Φενέρμπαχτσε EUROKINISSI

Η Χάποελ Χολόν ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Έρικ Γκριν ως τα τέλη του 2022. Ο Αμερικανός δεν ήθελε να δεσμευτεί ως το τέλος της σεζόν κι επέλεξε μια βαχύβια συνεργασία.

Στο πρόσωπο του πρώην ερυθρόλευκου Έρικ Γκριν, ενός παίκτη με αποδεδειγμένη ποιότητα, βρήκε η Χάποελ Χολόν τον αντικαταστάτη του τραυματία Σι Τζέι Χάρις.

Ο 31χρονος σκόρινγκ γκαρντ (1.91) ήταν ακόμη χωρίς συμβόλαιο και η ισραηλινή ομάδα επωφελήθηκε από τη συγκυρία υπογράφοντας μαζί του σύμβαση τριών μηνών. Οι άνθρωποί της επιδίωξαν να κλείσουν τον έμπειρο περιφερειακό ως το τέλος της σεζόν, αλλά ο ίδιος προτίμησε να μην μπει σε αυτή τη διαδικασία και να ψάξει κάτι άλλο, πιο ελκυστικό και προσοδοφόρο ενδεχομένως, στα μέσα της σεζόν.

Ακόμη κι έτσι ο προπονητής Γκάι Γκούντες δήλωσε χαρούμενος για το γεγονός πως ήρθε "ένας εξαιρετικός σκόρερ με μεγάλη εμπειρία στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της EuroLeague".

Ο Αμερικανός έχει παίξει με τέσσερις διαφορετικές ομάδες στην κορυφαία διοργάνωση (Σιένα, Ολυμπιακός, Βαλένθια, Φενέρμπαχτσε) όντας διψήφιος σε πόντους (10.1) με 40% από το τρίποντο.

Η Χάποελ Χολόν μετέχει στο BCL παρέα με τη Γαλατάσαραϊ, την Οστάνδη και τη Λέγκια Βαρσοβίας. Την ερχόμενη Δευτέρα (3/10) κάνει πρεμιέρα απέναντι στους Πολωνούς.

TAGS ΙΣΡΑΗΛ BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ