ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Εργκίν Αταμάν στο SPORT24: "Μπορεί οι κυβερνήσεις να έχουν πολιτικές διαφωνίες, αλλά στον αθλητισμό είμαστε φίλοι"

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography TOURETTE PHOTOGRAPHY

Η σιγουριά για την Αναντολού Εφές και οι δώδεκα γίγαντες. Το επιθετικό ταλέντο της Τουρκίας και η τριάδα που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ο εκνευρισμός για τον Ομέρ Γιουρτσεβέν και το παράδειγμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του EuroBasket 2022, ο Εργκίν Αταμάν μιλά αποκλειστικά στο SPORT24.

Ο Εργκίν Αταμάν είναι πιθανότατα ο πιο δημοσιογραφικός (sic) προπονητής που θα βρεθεί στο EuroBasket 2022. Πάντα είχε άνεση με τους δημοσιογράφους, αλλά η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια -ως προπονητής της Αναντολού Εφές- παρουσιάζεται ακόμη πιο άνετος σε κάθε συνέντευξη που δίνει.

Πώς να μην είναι άλλωστε όταν έχει κατακτήσει τον τίτλο στην EuroLeague σε δύο διαδοχικές σεζόν;

Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του EuroBasket 2022, ο Εργκίν Αταμάν μίλησε στο SPORT24 γι αυτά που έχει πει, αλλά και γι αυτά που θέλει να κάνει. Με τον επόμενο μεγάλο στόχο να είναι ξεκάθαρος: η διάκριση με την Τουρκία το φετινό καλοκαίρι.

Κι αν κάποιοι τον παρομοιάζουν με τον "Profesor" από το Casa de Papel, εκείνος προτιμά να τον αποκαλούν "δάσκαλο". Γιατί πάνω απ όλα έτσι νιώθει με τους παίκτες του.

Ο Εργκίν Αταμάν μαζί με τον Σπύρο Καβαλιεράτο και τον Αλέξανδρο Τρίγκα
Ο Εργκίν Αταμάν μαζί με τον Σπύρο Καβαλιεράτο και τον Αλέξανδρο Τρίγκα TOURETTE PHOTOGRAPHY

Τις εβδομάδες που προηγήθηκαν το Final Four του Βελιγραδίου, ο Εργκίν Αταμάν δήλων σε κάθε ευκαιρία πως η Αναντολού Εφές θα κατακτήσει το τρόπαιο της EuroLeague. Είτε μετά από νίκη είτε μετά από ήττα, εκείνος επαναλάμβανε τις ίδιες λέξεις: "Η κούπα θα είναι πάλι δική μας".

Αυτή η υπέρμετρη αυτοπεποίθηση δικαιώθηκε στην πράξη, αφού η Αναντολού Εφές κατέκτησε τον τίτλο για δεύτερη διαδοχική χρονιά.

Το ερώτημα λοιπόν είναι το εξής: έχει την ίδια σιγουριά/αυτοπεποίθηση ως προπονητής της Τουρκίας για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο EuroBasket 2022;

"Θα προσπαθήσουμε! Ειλικρινά όμως, δεν είναι απόλυτα ρεαλιστικό να μιλάμε για το χρυσό μετάλλιο. Στην Αναντολού Εφές την τελευταία διετία μιλούσα με τόση σιγουριά γιατί πραγματικά πίστευα ότι έχω την καλύτερη ομάδα στην EuroLeague. Είμαι στην Αναντολού Εφές τέσσερα χρόνια και ξέρω... Την πρώτη σεζόν παίξαμε στον τελικό, τη δεύτερη η σεζόν διεκόπη ενώ ήμασταν στην πρώτη θέση της regular season, την τρίτη και την τέταρτη κατακτήσαμε τον τίτλο. Υπάρχει λοιπόν μια ιστορία από πίσω, πριν αποκτήσω τέτοια αυτοπεποίθηση και σιγουριά για την ομάδα μου.

Ο Εργκίν Αταμάν μιλάει για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Λούκα Ντόντσιτς
Ο Εργκίν Αταμάν μιλάει για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Λούκα Ντόντσιτς ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY


Τώρα, η Εθνική Τουρκίας είναι μια νέα ομάδα, με πολλούς νεαρούς και άπειρους αθλητές. Με 24 έτη μέσο όρο ηλικίας, καταλαβαίνεις τι εννοώ... ΟΚ, έχουμε κάποια παιδιά από το ΝΒΑ, αλλά δεν διαθέτουμε κυρίαρχους παίκτες, όπως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Λούκα Ντόντσιτς και ο Νίκολα Γιόκιτς.

Αυτή την στιγμή λοιπόν δεν θεωρώ ρεαλιστικό να μιλάω με τόση σιγουριά. Αν μπορώ να πω κάτι, αυτό είναι πως θα παλεύουμε σκληρά. Θα διεκδικήσουμε ένα μετάλλιο, αλλά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε. Αυτή είναι η πρώτη μου εμπειρία με τη συγκεκριμένη ομάδα, οπότε θα δούμε... Δεν μπορώ να πω λοιπόν ότι είμαστε στα φαβορί, όπως η Σλοβενία, η Γαλλία, η Ελλάδα και η Σερβία".

Παρεμπιπτόντως, η Τουρκία έχει μόνο δύο μεγάλες επιτυχίες. Αμφότερες όμως καταγράφηκαν σε διοργανώσεις που φιλοξενήθηκαν στο δικό της έδαφος. Η πρώτη ήταν το EuroBasket 2001 κι η δεύτερη το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010. Αυτές οι επιτυχίες έδωσαν την αφορμή στους γείτονες να βάλουν την ταμπέλα των "δώδεκα γιγάντων" στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας. Με περισσότερα από δέκα χρόνια μακριά από τα μετάλλια όμως, όλα απαιτούν μια επαλήθευση.

"Ό,τι έχει γίνει στο παρελθόν δεν το σκέφτομαι. Αυτή την στιγμή δεν μπορώ να πω ότι είμαστε φαβορί. Οι "dev adam" προέκυψαν μετά από τις μεγάλες επιτυχίες που είχαμε το 2001 και το 2010. Την τελευταία δεκαετία όμως δεν είχαμε κάποιο καλό αποτέλεσμα. Μόνο το 2014 στο Παγκόσμιο Κύπελλο φτάσαμε μέχρι τους "8" μιας μεγάλης διοργάνωσης. Τώρα έχουμε μια νέα γενιά, με νέα παιδιά.

Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και να πετύχουμε! Ξαναλέω όμως πως δεν έχουμε πολλή εμπειρία σε αυτή την ομάδα, με εξαίρεση τον Σέιν Λάρκιν, τον Τσεντί Οσμάν και τον Φουρκάν Κορκμάζ. Δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να φτάσουμε στα μετάλλια, αλλά για μένα είναι σημαντικό να βρισκόμαστε στο Βερολίνο και να δούμε εκεί τι μπορούμε να πετύχουμε.

Ο Εργκίν Αταμάν στη διάρκεια της συνέντευξης στο SPORT24
Ο Εργκίν Αταμάν στη διάρκεια της συνέντευξης στο SPORT24 ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY


Έχουμε δρόμο να διανύσουμε για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλω. Είδαμε για παράδειγμα σε κάποια φιλικά, όπως αυτό με την Πολωνία στο "Ακρόπολις", όταν άφησα έξω τον Φουρκάν (Κορκμάζ) και τον Σέιν (Λάρκιν) χάσαμε τον έλεγχο και, εν τέλει, το παιχνίδι. Είναι λογικό. Δεν ξέρω λοιπόν τι θα γίνει στο μέλλον, θα δούμε".

Τουρκία, όπως λέμε Αναντολού Εφές

Μπορεί η Τουρκία να παίξει σαν την Αναντολού Εφές, όμως; Τι σημαίνει αυτό; Υψηλός ρυθμός, πολλές κατοχές, μεγάλη παραγωγικότητα. Κοινώς, να αποτυπώσει στο παρκέ τη φιλοσοφία του Εργκίν Αταμάν, αυτή που μετέτρεψε την Αναντολού Εφές -επί των ημερών του- σε μια από τις κορυφαίες ομάδες όλων των εποχών στην EuroLeague.

"Θα προσπαθήσουμε! Ειδικά με τον Σέιν Λάρκιν, τον Φουρκάν Κορκμάζ και τον Τσεντί Οσμάν στο γήπεδο. Αυτά τα τρία παιδιά μπορούν να υποστηρίξουν κάτι τέτοιο, γιατί είναι γρήγοροι με την μπάλα στα χέρια, σουτάρουν καλά και έχουν τη δυνατότητα να απειλήσουν το αντίπαλο καλάθι με κάθε τρόπο. Αλλά, φυσικά, είναι σημαντική επίσης η συνεισφορά των ψηλών σε όλο αυτό.

Τι εννοώ; Στην Αναντολού Εφές είχα χαρά να συνεργαστώ με τον Αντριέν Μόερμαν, ο οποίος συνεισέφερε πολλά από το "4" με το περιφερειακό σουτ. Θέλουμε οι παίκτες από το "4" να απειλούν από μακριά, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή στην Τουρκία δεν διαθέτουμε παίκτες σε αυτή τη θέση με ψηλά ποσοστά στο τρίποντο. Θα είναι ένα πρόβλημα για μας αυτό. Όλα συνδέονται μεταξύ τους, οπότε ας δούμε τι θα μας δώσουν οι ψηλοί στη διάρκεια του EuroBasket 2022".

Ο Εργκίν Αταμάν εξηγεί το πλάνο του για το EuroBasket 2022
Ο Εργκίν Αταμάν εξηγεί το πλάνο του για το EuroBasket 2022 TOURETTE PHOTOGRAPHY

Δεδομένου του μικρού μέσου όρου ηλικίας, μήπως ό,τι γίνει φέτος αποτελεί απλά τη βάση γι αυτά που έρχονται; Για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024;

"Όχι, δεν σκέφτομαι έτσι. Το πρωτεύον είναι το EuroBasket 2022 και η εξασφάλιση της πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023. Αυτά έχω στο μυαλό μου. Δεν μου αρέσει να κοιτάζω πολύ μακριά. Είναι μεν ρεαλιστικό να σκέφτεται κανείς πως λόγω του χαμηλού μέσου όρου ηλικίας, η ομάδα θα βελτιώνεται χρόνο με τον χρόνο. Προσωπικά όμως, πιστεύω πως αυτή η ομάδα μπορεί να πετύχει κάτι καλό. Ας εστιάσουμε σε αυτό".

Ο Γιουρτσεβέν πρέπει να ζητήσει συγγνώμη

Ο Φουρκάν Κορκμάζ, ο Τσεντί Οσμάν και ο Αλπερέν Σενγκούν θα είναι παρόντες στο EuroBasket 2022. Όχι όμως κι ο Ομέρ Γιουρτσεβέν.

"Έχω μεγάλο σεβασμό για παίκτες σαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Λούκα Ντόντσιτς. Πρόκειται για σούπερ σταρ του ΝΒΑ. Αν λοιπόν πουν ότι είναι κουρασμένοι και ότι χρειάζονται ξεκούραση, θα το σεβαστούν όλοι γιατί παίζουν πολλά λεπτά στο ΝΒΑ κάθε χρόνο. Παρόλ' αυτά έρχονται τα καλοκαίρια και προσφέρουν στη χώρα τους. Αισθάνονται την ανάγκη να ανταποδώσουν στην πατρίδα τους, για ένα μήνα. Το σέβομαι απόλυτα λοιπόν αυτό. Δεν ξεκίνησαν απευθείας από το ΝΒΑ, άρχισαν από την πατρίδα τους, εξελίχθηκαν κι έφτασαν πολύ ψηλά. Τώρα λοιπόν είναι πρότυπα για εκατομμύρια παιδιά, που τους παρακολουθούν συνέχεια στο ΝΒΑ και θέλουν να τους μοιάσουν. Γι αυτό λοιπόν έχω μεγάλο σεβασμό για ό,τι κάνουν.

Ο Ομέρ Γιουρτσεβέν όμως δεν είναι σαν αυτούς, με τη λογική πως δεν είχε αντίστοιχο ρόλο ή λεπτά συμμετοχής στην ομάδα του. Σε κάποια παιχνίδια δεν έπαιξε καν, σε άλλα έπαιξε για δέκα λεπτά. Είδαμε λοιπόν ότι στο "Ακρόπολις" ήταν ο προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς και των Κλίβελαντ Καβαλίερς. Τι σκέφτομαι λοιπόν; Έλα να παίξεις για την Εθνική, μπορεί να σε δει, να του αρέσεις και να σε κάνει μεταγραφή. Έλα στο EuroBasket για να παίξεις, αφού το παρακολουθούν άλλωστε πάρα πολλοί scouts από το ΝΒΑ και γενικά συγκεντρώνει τεράστιο ενδιαφέρον. Τι κάθεσαι να κάνεις στο Μαϊάμι; Ατομική προπόνηση;

Οι μαλ*** του Γιουρτσεβέν

Το μόνο που θα πρέπει να κάνεις για την Εθνική Τουρκίας είναι να θυσιάσεις λίγες από τις διακοπές σου. Εγώ δεν είμαι κουρασμένος; Κατακτήσαμε την EuroLeague την τελευταία διετία, είμαι κουρασμένος τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Έκανα μόνο τρεις βδομάδες διακοπές. Γιατί; Επειδή σέβομαι την επιθυμία της Ομοσπονδίας να συνεργαστούμε και να δουλέψουμε σκληρά για το καλό της Τουρκίας. Προσπαθώ να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Θα μπορούσα να είμαι σε ένα σκάφος στο Αιγαίο και να κάνω διακοπές με την οικογένειά μου. Εγώ όμως είμαι εδώ, μαζί με τους παίκτες μου.

Νομίζω πως κάποιοι ατζέντηδες από τις ΗΠΑ, που επενδύουν στον συγκεκριμένο αθλητή, τον επηρέασαν πολύ άσχημα. Ο Ομέρ ήρθε κι έπαιξε στα "παράθυρα" του Ιουλίου, χωρίς κανένα πρόβλημα. Δύο μέρες όμως πριν από την έναρξη της προετοιμασίας, ο ατζέντης του έστειλε ένα μήνυμα ότι ο παίκτης θέλει να δουλέψει ατομικά για να βελτιωθεί και να είναι έτοιμος για την επόμενη σεζόν με τους Μαϊάμι Χιτ. Όλα αυτά είναι μαλ*** λοιπόν. Μαλ*** τις θεωρώ.

Ο Εργκίν Αταμάν στο SPORT24
Ο Εργκίν Αταμάν στο SPORT24 ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Γι αυτό ζήτησα από την Ομοσπονδία να τιμωρήσει με κάποιον τρόπο την εταιρεία που τον εκπροσωπεί. Μία εταιρεία που δεν αφήνει τον αθλητή να παίξει για την Εθνική, δεν θα πρέπει να την αφήνουμε να δουλεύει στη χώρα. Δεν εκπροσωπεί μόνο τον συγκεκριμένο αθλητή, αλλά κι άλλους. Παίρνουν λεφτά λοιπόν από τη χώρα. Θα παλέψω σκληρά γι αυτό μαζί με την Ομοσπονδία και τον Υπουργό Αθλητισμού, για μια εταιρεία που δεν αφήνει έναν αθλητή -χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος. Ας μην τους επιτρέπουμε να εργάζεται στην τουρκική αγορά".

Με ρωτάνε τι γίνεται για τις επόμενες διοργανώσεις.

Ο Ομέρ Γιουρτσεβέν είναι ένας νεαρός αθλητής, που πήρε μια λανθασμένη απόφαση, επηρεασμένος από εξωγενείς παράγοντες. Αν στο μέλλον έρθει και απολογηθεί στον τουρκικό λαό, τότε θα το σκεφτούμε για να επιστρέψει. Μπορεί να μην είμαι εγώ προπονητής τότε, μπορεί να μην είναι οι ίδιοι άνθρωποι στην Ομοσπονδία. Πρέπει όμως να απολογηθεί στον τουρκικό λαό. Κανείς δεν μπορεί να λέει "δεν θα έρθω φέτος, θα ρθω του χρόνου". Δεν είναι στο χέρι τους. Αν λοιπόν δεν ζητήσει συγγνώμη, δεν θα είναι στις επόμενες μεγάλες διοργανώσεις".

Μπορεί οι κυβερνήσεις να έχουν πολιτικές διαφωνίες, αλλά στον αθλητισμό είμαστε φίλοι

Η επόμενη ερώτηση αφορούσε τον ίδιο. Κατά πόσο νιώθει ότι κουβαλάει τις τύχες των προπονητών της χώρας, δεδομένου ότι δεν είναι σύνηθες φαινόμενο να εργάζονται στο εξωτερικό.

"Αν κατακτήσω ένα μετάλλιο στο EuroBasket, θα είναι κάτι μεγάλο. Νομίζω ότι το θέμα αυτό έχει μια αίσθηση πολιτικής μέσα του. Δεν υπάρχει κάποιος προπονητής από την Τουρκία που να εργάζεται στο εξωτερικό. Θα σε ρωτήσω κάτι. Πολλοί προπονητές από την Ελλάδα εργάζονται σε συλλόγους στην Τουρκία. Ως χώρα έχουμε επίσης πολύ καλούς προπονητές, από το υψηλό επίπεδο. Ίσως τρεις - τέσσερις ακόμη. Ποια ελληνική ομάδα όμως μπορεί να πάρει έναν προπονητή από την Τουρκία; Δεν πιστεύω πως υπάρχει κάποια. Αυτή η πολιτική κατάσταση που υπάρχει δεν δίνει την αυτοπεποίθηση σε μια ομάδα να κάνει κάτι τέτοιο. Στην Τουρκία δεν το σκεφτόμαστε έτσι. Ίσως ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία υπάρχουν πολιτικές διαφωνίες, αλλά στον αθλητισμό είμαστε πάντα φίλοι. Συμμετέχουμε σε τουρνουά στις δύο χώρες.

Ο Εργκίν Αταμάν ανοίγει τα χαρτιά του
Ο Εργκίν Αταμάν ανοίγει τα χαρτιά του ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY


Τις τουρκικές ομάδες δεν τις απασχολεί η χώρα προέλευσης του προπονητή, αν είναι από την Ελλάδα ή όχι. Νομίζω όμως οι ελληνικές ομάδες το σκέφτονται αυτό γιατί δεν υπάρχει ούτε ένας προπονητής από την Τουρκία στο ελληνικό πρωτάθλημα, όλα αυτά τα χρόνια. Πίστεψέ με, έχουμε πολλούς καλούς προπονητές. Τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα. Με εξαίρεση εμένα ή έναν - δυο προπονητές ακόμη, τα συμβόλαια δεν είναι τόσο μεγάλα όσο νομίζεις".

Η Αναντολού Εφές κι η πρόταση από την Ελλάδα

Θα κάνει αυτός την αρχή στην Ελλάδα;

(Γελάει) "Δεν πιστεύω πως τώρα υπάρχει αυτή η προοπτική. Τώρα εργάζομαι στον κορυφαίο σύλλογο της EuroLeague, είμαι περήφανος που βρίσκομαι εκεί. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το three peat φέτος. Αν μια μέρα είμαι ελεύθερος όμως στην αγορά και κάποιος μεγάλος σύλλογος από την Ελλάδα μού κάνει πρόταση, τότε με χαρά θα δουλέψω εδώ. Μου αρέσει πολύ η Ελλάδα, όπως κι ο λαός. Νιώθω ότι είμαστε το ίδιο. Προς το παρόν όμως, έχω συμβόλαιο και θέλω να συνεχίσω για πολλά ακόμη χρόνια στην Αναντολού Εφές".

Σε κάθε περίπτωση, το όνομά του ακούγεται αρκετά και... παίζει ακόμη περισσότερο στον Τύπο. Πόσω μάλλον την περίοδο που προηγήθηκε του Final Four και της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, δεδομένων όσων είπε στην press conference του Βελιγραδίου.

"Θα σας κάνω μια ερώτηση: μου είπατε πριν αν έχω την ίδια αυτοπεποίθηση για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο EuroBasket. Αν απαντήσω ότι θα το κερδίσω με την Τουρκία, θα προκαλέσω όλη την Ευρώπη; (γελάει) Είναι το ίδιο ακριβώς πράγμα. Είχα πει ότι οι δημοσιογράφοι δημιουργούν ατμόσφαιρα, προσπαθώντας να περάσουν ότι δεν θεωρούσα καλή ομάδα τον Ολυμπιακό. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Εκείνη την περίοδο, κάποιοι δημοσιογράφοι έκαναν ερωτήσεις στους παίκτες του Ολυμπιακού με αναφορά στα δικά μου λεγόμενα.

Ο Εργκίν Αταμάν φωτογραφίζεται στη διάρκεια της συνέντευξης στο SPORT24
Ο Εργκίν Αταμάν φωτογραφίζεται στη διάρκεια της συνέντευξης στο SPORT24 ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY


Όταν γράφεις κάτι τέτοιο είναι σαν να περνάς στον άλλον πως ο Εργκίν Αταμάν υποτιμά τον Ολυμπιακό. Δεν ήταν καθόλου έτσι, απλά είχα μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Είχα μεγάλο σεβασμό για τον Ολυμπιακό, αυτό είναι δεδομένο. Το είπα μάλιστα κι όταν τελείωσε το Final Four. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού δημιούργησαν τρομερή ατμόσφαιρα στο γήπεδο, γιατί αν δεν έρχονταν αυτοί θα παίζαμε το Final Four με άδειες εξέδρες. Έχω μεγάλο σεβασμό τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για τον κόσμο του, όπως φυσικά για όλους τους φιλάθλους στην Ελλάδα. Ξέρεις γιατί; Επειδή αντιλαμβάνονται και κατανοούν το παιχνίδι".

Ναι, αλλά η αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του είναι δεδομένα μεγάλη.

"Πιστεύω πως αυτό ισχύει κυρίως για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, από την στιγμή που κερδίσαμε τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό (γελάει). Το είδα στους δρόμους αυτές τις ημέρες. Ήμασταν στο Κολωνάκι με την οικογένειά μου, περπατούσαμε και μου έλεγε η γυναίκα μου ότι στην Ελλάδα είμαι πιο διάσημος απ ότι στην Τουρκία. Να σκεφτείς πως ήμουν για δέκα μέρες διακοπές στην Ιταλία και ουδείς με κατάλαβε. Ήμουν χαρούμενος γι αυτό βέβαια (γελάει). Τώρα εδώ όλοι με αναγνωρίζουν και μου μιλάνε. Είναι ωραίο αυτό, μου αρέσει".

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ EUROBASKET 2022 EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ