EUROLEAGUE

Ο Εργκίν Αταμάν εξήγησε τι συμβαίνει με Σιμόν και Μπομπουά εν όψει Ολυμπιακού

Ο Αταμάν στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το Παύλος Γιαννακόπουλος | 17 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Αταμάν στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το Παύλος Γιαννακόπουλος | 17 Σεπτεμβρίου 2021 IN TIME SPORTS

Μπομπουά και Σιμόν κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν τον ημιτελικό του Final Four της EuroLeague, με τον Εργκίν Αταμάν να εξηγεί ότι θέλει να τους χρησιμοποιήσει για τουλάχιστον 10-15 λεπτά στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Λίγες ημέρες πριν από τον ημιτελικό του Final Four της EuroLeague με τον Ολυμπιακό στο Βελιγράδι (19/5 στις 19:00), ο Εργκίν Αταμάν εξήγησε τι συμβαίνει με τους Ροντρίγκ Μπομπουά - Κρούνοσλαβ Σιμόν.

Ο προπονητής της Αναντολού Εφές δεν έχει χρησιμοποιήσει τους δύο περιφερειακούς εδώ και μερικές εβδομάδες, ωστόσο ελπίζει ότι θα τους έχει στη διάθεσή του στη Σταρκ Αρένα.

"Μπομπουά και Σιμόν δεν θα παίξουν στα τουρκικά playoffs, ενώ και ο Μίτσιτς αντιμετωπίζει έναν μικρότερο τραυματισμό. Το ιατρικό team προσπαθεί ώστε οι δύο πρώτοι να προλάβουν τους ημιτελικούς, αν και δεν έχουν παίξει εδώ και ενάμιση μήνα. Τους χρειαζόμαστε, έστω για 10-15 λεπτά. Θα δούμε όμως πως θα είναι τα πράγματα στις προπονήσεις" ήταν το σχόλιο του Αταμάν.

Ο Τούρκος αναφέρθηκε και στον κόσμο του Ολυμπιακού που θα μετατρέψει την Σταρκ Αρένα σε... ΣΕΦ: "Αφήστε τους να έρθουν, θα είναι 10-11 χιλιάδες, έχουν σπουδαίους οπαδούς. Θα έχουμε κι εμείς βέβαια τους δικούς μας υποστηρικτές, το σίγουρο είναι ότι οι παίκτες μας λατρεύουν να παίζουν σε τέτοιες ατμόσφαιρες. Είμαστε ομάδα που απολαμβάνει τα μεγάλα παιχνίδια, θέλει τους τελικούς".

Εκτός από όσα είπε για το Final Four, ο Αταμάν μίλησε και για το όνειρό του να γίνει πρόεδρος της Γαλατασαράι, λέγοντας πως ίσως το 2026 να διεκδικήσει αυτή τη θέση.

TAGS EUROLEAGUE FINAL FOUR ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ