ΠΑΟΚ

Ο Έλβαρ Φρίντρικσον του ΠΑΟΚ έγραψε ασύλληπτο triple-double στον θρίαμβο επί της Γαλατασαράι

Ο Έλβαρ Φρίντρικσον του ΠΑΟΚ έγραψε ασύλληπτο triple-double στον θρίαμβο επί της Γαλατασαράι
@BASKETBALLCL

Τεράστια εμφάνιση από τον Έλβαρ Φρίντρικσον που έγραψε triple-double με 19 πόντους, 11 ριμπάουντ και 10 ασίστ στον θρίαμβο του ΠΑΟΚ επί της Γαλατασαράι.

Δεν είναι κάτι που βλέπουμε συχνά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και όταν συνδυάζεται και με θετικό αποτέλεσμα, αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία. Ο Έλβαρ Φρίντρικσον αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ για να ηγηθεί στη σεζόν 2023/24 και το βράδυ της Τετάρτης (18/10) απέδειξε στον εκτός έδρας θρίαμβο επί της Γαλατασαράι (88-77) για την 1η αγωνιστική του Basketball Champions League ότι είναι παίκτης πραγματικά σπουδαίος.

Ο 28χρονος Ισλανδός έγραψε ένα τεράστιο triple-double με 19 πόντους (4/8 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 5/8 βολές), 11 ριμπάουντ και 10 ασίστ σε 34 λεπτά, με την δέκατη τελική του πάσα να δίνεται στην προτελευταία επίθεση του ΠΑΟΚ. Ο Άντριου Χάρισον έβαλε το καλάθι και ο Φρίντρικσον έφυγε από το Σινάν Ερντέμ Ντομ με ένα επίτευγμα που είναι πραγματικά πολύ σπάνιο στην Ευρώπη. Αυτό ήταν το τρίτο triple-double σε οκτώ σεζόν στο BCL και το πρώτο σε εκτός έδρας αγώνα.

Ο Κρις Κράμερ της Όλντενμπουργκ είχε γράψει τον Ιανουάριο του 2017 το πρώτο triple-double με 16 πόντους, 10 ριμπάουντ και 13 ασίστ απέναντι στην Ουσάκ Σπορτίφ, ενώ ο Άρνας Μπουτκεβίτσιους της Νεπτούνας είχε γράψει τον Νοέμβριο του 2017 το δεύτερο με 19 πόντους, 13 ριμπάουντ και 10 ασίστ απέναντι στον... ΠΑΟΚ!

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ