ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο Δημήτρης Κατσίβελης στο SPORT24: "Η ιστορία γράφεται από τους παρόντες, κρίμα που δεν φτάσαμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες"

Ο Δημήτρης Κατσίβελης με την φανέλα της Εθνικής
Ο Δημήτρης Κατσίβελης με την φανέλα της Εθνικής EUROKINISSI

Μετά από ένα πολύωρο ταξίδι από τον Καναδά, η Εθνική έφτασε στην Αθήνα και ο Δημήτρης Κατσίβελης μίλησε στο SPORT24 για την τεράστια εμπειρία του Προολυμπικαού τουρνουά αλλά και τα λάθη που κόστισαν την πρόκριση στο Τόκιο.

Η Εθνική ομάδα επέστρεψε το απόγευμα της Τρίτης (6/7) από τη Βικτόρια του Καναδά χωρίς την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αφήνοντας όμως πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Ο Δημήτρης Κατσίβελης μίλησε στο SPORT24 για την προσπάθεια των διεθνών, τους τραυματσιμούς που κόστισαν και την κούραση στο ματς με την Τσεχία στον τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά.

"Δεν ήμασταν κουρασμένοι σε καμία περίπτωση, ήταν τέσσερα ματς. Μάλιστα οι Τσέχοι είχαν παίξει ένα πεντάλεπτο παραπάνω με τον Καναδά. Έκαναν ένα εξαιρετικό παιχνίδι και εμείς ήμασταν σε κακή μέρα. Δεν μπορέσαμε να μπούμε ξανά στο ματς αλλά ακόμα και όταν πλησιάσαμε, κάποια λάθη μας πήγαν πάλι πίσω.

Είναι λυπηρό να υπάρχουν τραυματισμοί, το αποτέλεσμα θα ήταν αλλιώς αν είχαμε τα παιδιά που έλειπαν. Η ιστορία γράφεται από τους παρόντες και είναι κρίμα που δεν φτάσαμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες", είπε ο Κατσίβελης.

Ο διεθνής γκαρντ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ποιότητα του Ρικ Πιτίνο που ενέπνευσε τους διεθνείς εντός και εκτός γηπέδου. "Σίγουρα όταν έχεις ένα τέτοιο προπονητή με τόσο μεγάλη εμπειρία, οτιδήποτε λέει ή χρησιμοποιεί για να σε προετοιμάσει είναι σημαντικό. Είτε είναι μπασκετικό είτε όχι. Ήταν τιμή μου που δούλεψα μαζί του, αποκόμισα πολλά και θα λείψει από την Εθνική".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ