ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΤΟΥΔΗΣ

Ο Δημήτρης Ιτούδης στο SPORT24: "Σημαδέψαμε τις μικρές αδυναμίες του Ολυμπιακού, ο Γκούντουριτς πήγε σε άλλο επίπεδο το παιχνίδι μας"

Ο Δημήτρης Ιτούδης στο SPORT24: "Σημαδέψαμε τις μικρές αδυναμίες του Ολυμπιακού, ο Γκούντουριτς πήγε σε άλλο επίπεδο το παιχνίδι μας"

Με αποθεωτικά λόγια μίλησε σχεδόν για όλους τους παίκτες του ο Δημήτρης Ιτούδης στο SPORT24 μετά το break της Φενέρμπαχτσε κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Παρά το κακό ξεκίνημα στο δεύτερο ματς, η Φενέρμπαχτσε κατάφερε να φύγει νικήτρια από το ΣΕΦ, κάνοντας το 1-1 απέναντι στον Ολυμπιακό και χαλώντας το πλεονέκτημα έδρας των ερυθρολεύκων. Μετά το πέρας της αναμέτρησης ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε ζωντανά στο SPORT24, αποθεώνοντας τους παίκτες του και τον πλουραλισμό που επέδειξαν, ενώ τόνισε πως η σειρά έχει ακόμα δρόμο μπροστά της.

"Το πρώτο δεκάλεπτο έμοιαζε με τα δύο παιχνίδια της κανονικής περιόδου, όπου ο Ολυμπιακός καθάρισε με μεγάλες διαφορές. Σήμερα είχαμε περισσότερους παίκτες σε σχέση με εκείνα τα ματς, δείξαμε χαρακτήρα, ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι σε καίρια σημεία. Είχαμε εκπληκτική βοήθεια από τον πάγκο. Ο Κάρσεν (Έντουαρντς) μας έδωσε πολύ ποιοτικά λεπτά. Ισορροπήσαμε το παιχνίδι. Ο Νικ (Καλάθης) έλεγχε όλον τον αγώνα. Από εκεί το πήρε ο Μάρκο (Γκούντουριτς) και το πήγε σε άλλο επίπεδο.

Ο Τζεκίρι μας έδωσε αρκετά στις μάχες με τον Φαλ και γενικά θεωρώ ότι πήγαμε στα ριμπάουντ, κάναμε καλά σουτ, σημαδέψαμε τις μικρές αδυναμίες που μπορεί να έχει μια τέτοια ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός, που είναι όντως πολύ δεμένη. Έχουν ένα συγκεκριμένο σετ παιχνιδιών, προφανώς δουλεμένα εξαιρετικά από τον Γιώργο (Μπαρτζώκα) και τους συνεργάτες του. Συνεχίζουμε, είναι μεγάλη η σειρά", ανέφερε αναλυτικά ο Έλληνας τεχνικός.

TAGS ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΤΟΥΔΗΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ