EUROLEAGUE

Ο Δημήτρης Ιτούδης εξήγησε τι περιμένει στο Game 5 με τον Ολυμπιακό

Ο Δημήτρης Ιτούδης εξήγησε τι περιμένει στο Game 5 με τον Ολυμπιακό
ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ / INTIME SPORTS

Φαβορί τον Ολυμπιακό χαρακτήρισε ο Δημήτρης Ιτούδης, πριν η Φενέρμπαχτσε ξεκινήσει το ταξίδι της για την Ελλάδα, για το αυριανό Game 5 του ΣΕΦ.

Μία ημέρα πριν από το Game 5 της σειράς για τα playoffs της EuroLeague με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (21:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) και πριν η Φενέρμπαχτσε αναχωρήσει από την Κωνσταντινούπολη με προορισμό την Αθήνα, ο Δημήτρης Ιτούδης εξήγησε τι περιμένει σε αυτό το σαραντάλεπτο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και μίλησε για τα δύο στοιχεία που μπορούν να κάνουν τη διαφορά για την ομάδα του.

"Θα παίξουμε το απόλυτο Game 5 και ξέρουμε ότι θα είναι σκληρό. Ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα έδρας και είναι και το φαβορί, όμως αποδείξαμε κι εμείς ως ομάδα ότι έχουμε πλάνο. Έχουμε τη θέληση και θέλουμε να παλέψουμε μέχρι το τέλος. Γνωρίζοντας ότι ο Ολυμπιακός είναι μία πραγματικά καλή ομάδα, ειδικά στο γήπεδό της, θα είναι δύσκολο να νικήσουμε, όμως όπως σας είπα, θα είμαστε αποφασιστικοί και θα είμαστε και αποφασισμένοι" ήταν τα λόγια του προπονητή της Φενέρμπαχτσε.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ