ΚΟΣΜΟΣ

Ο Δέδας αποβλήθηκε και αντέδρασε έντονα προς τον κάμεραμαν στο παιχνίδι της Χάποελ Χολόν με την Ιρόνι Νες Ζιόνα

Ο Δέδας αποβλήθηκε και αντέδρασε έντονα προς τον κάμεραμαν στο παιχνίδι της Χάποελ Χολόν με την Ιρόνι Νες Ζιόνα

Ο Στέφανος Δέδας ήταν έξαλλος με τη διαιτησία στον αγώνα της Χάποελ Χολόν με την Ιρόνι Νες Ζιόνα, με τους διαιτητές να τον αποβάλλουν. Μάλιστα την "πλήρωσε" ο κάμερα μαν, που τα άκουσε από τον Ελληνα προπονητή.

Έξαλλος ο Στέφανος Δέδας με την διαιτησία στην αναμέτρηση της Χάποελ Χολόν με την Ιρόνι Νες Ζιόνα. Τα πολλά φάουλ που σφυρίχτηκαν σε βάρος της ομάδας του έφεραν πολλά παράπονα εν ώρα αγώνα, με τους διαιτητές να τον χρεώνουν αρχικά με τεχνική ποινή κι εν συνεχεία να τον αποβάλλουν με ντισκαλιφιέ στο 1'25'' για το τέλος του σαρανταλέπτου.

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης, κι ενώ έδωσε κανονικά το "παρών" στην post game interview (σ.σ.: εκεί επεσήμανε πως οι διαιτητές δεν ήταν του επιπέδου ενός τέτοιου αγώνα και πως εκείνος κι οι παίκτες του δεν είναι ρομπότ), ένας εκ των κάμεραμαν του καναλιού που έκανε τη μετάδοση συνέχισε να καταγράφει τις κινήσεις του. Κάτι που έκανε έξαλλο τον ίδιο, ζητώντας επανειλημμένως από τον κάμεραμαν του Sport 5 να γυρίσει αλλού την κάμερα.

Όταν αυτό δεν έγινε, πήγε προς το μέρος του και διαμαρτυρήθηκε έντονα για την στάση του, φωνάζοντας πως "σταμάτα να με τραβάς. Συναισθήματα δεν έχεις; Δεν έχεις οικογένεια; Αφήστε με ήσυχο. Είσαι ρομπότ εσύ; Δεν έχεις συναισθήματα; Λες ένα "συγγνώμη" και τέλος;" του είπε χαρακτηριστικά.

Όταν τα πάντα είχαν τελειώσει, ο Στέφανος Δέδας υπερασπίστηκε τον εαυτό του, δίνοντας τη δική του θέση για το περιστατικό: "Τόσα πλάνα δεν δείξατε όταν προκριθήκαμε στο Final 8 του BCL. Η επιτυχία απ' ότι φαίνεται δεν είναι τόσο σημαντική για εσάς. Μόνο όταν βλέπετε κάποιον σε αυτή την κατάσταση, απογοητευμένο, το απολαμβάνετε. Δεν είμαστε κλόουν όπως θέλετε να δείξετε στους ανθρώπους. Έχουμε κερδίσει 35 επίσημα ματς αυτή τη σεζόν. Αντιπροσωπεύουμε το ισραηλινό μπάσκετ με καμάρι σε όλη την Ευρώπη. Αφήστε μας ήσυχους να δουλέψουμε. Θα γίνουμε καλύτερα και θα μάθουμε από τα λάθη μας. Κανείς δεν είναι τέλειος όπως εσείς παιδιά που κριτικάρετε".

Δείτε εδώ το βίντεο

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ