ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Χρήστος Μπαφές στην Game Night: "Πήρα δύναμη από αυτά τα παιδιά"

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Χρήστος Μπαφές μίλησε στη Game Night για τις προσωπικές δυσκολίες που αντιμετώπισε στη διάρκεια της σεζόν και τους παίκτες του Ολυμπιακού, που του έδωσαν μεγάλη δύναμη για να επιστρέψει δριμύτερος στο πόστο του.

Ο Χρήστος Μπαφές πρώτα κέρδισε μια μεγάλη προσωπική μάχη, ξεπερνώντας ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας στη διάρκεια της χρονιάς κι εν συνεχεία πανηγύρισε -μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Ολυμπιακού- την πρόκριση στο Final Four της EuroLeague.

Μετά από το τέλος του Game 5 στο ΣΕΦ, ο Sports Director της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Μπαφές, μίλησε στην κάμερα της Game Night για όσα έζησε τους τελευταίους μήνες και αυτούς που τον έκαναν να επιστρέψει στο πόστο του, δριμύτερος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"75 παλμοί μέσο όρο στον αγώνα, καλά πήγαμε. Οι γιατροί έκαναν καλή δουλειά. Ήταν πολύ δύσκολη χρονιά για μένα, αλλά είναι σημαντικό πόση δύναμη πήρα από αυτά τα παιδιά, τη δεύτερη οικογένειά μου. Με βοήθησε να σταθώ πάλι γερός στα πόδια μου. Ήμουν σίγουρος ότι θα πάμε στο Final Four. Όταν ζεις την ομάδα κάθε μέρα, ξέρεις πολύ καλά πού μπορεί να φτάσει.

Υπάρχουν κι ατυχίες βέβαια. Όταν ο Κώστας Παπανικολάου μάς είπε την Κυριακή το βράδυ ότι έχει πυρετό, ανησυχήσαμε. Είναι κάποιες στιγμές που είναι ανυπέρβλητες. Ευτυχώς το ξεπέρασε, αλλά στο τέλος τα είχε φτύσει. Ήταν πραγματικά εκπληκτικός. Αυτός έβαλε τις βάσεις του αγώνα, στο ξεκίνημα".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ GAME NIGHT
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ