ΧΟΛΑΡΓΟΣ

Ο Χολαργός υποστηρίζει την έρευνα του αθλητικού εισαγγελέα

BASKET LEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΧΟΛΑΡΓΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΧΟΛΑΡΓΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

"Συμφωνούμε με την έρευνα του Σιμιτζόγλου, θα συνδράμουμε με οποιονδήποτε τρόπο" αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΑΕ Χολαργός, λίγες μέρες μετά το ματς-παρωδία με τον Πανιώνιο.

Πολλά ακούστηκαν, ακόμη περισσότερα γράφτηκαν για όσα συνέβησαν πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα της 26ης αγωνιστικής της Basket League 2018/19 ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Χολαργό.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης κατέβηκε στο Σοφία Μπεφόν χωρίς τον προπονητή της, Βασίλη Φραγκιά, που αποχώρησε από το γήπεδο λίγο πριν από το τζάμπολ , παρατάχθηκε χωρίς τον κορυφαίο της παίκτη, τον σούπερσκόρερ Ντέβιον Μπέρι που δήλωσε απλήρωτος , δέχθηκε 110 πόντους και είδε τον Τζόι Ντόρσεϊ να έχει δύο τουλάχιστον άσχημες αντιδράσεις προς το φινάλε του αγώνα .

Ο ΕΣΑΚΕ συγκέντρωσε υλικό από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, κυρίως δημοσιεύματα και videos, τα έστειλε στον αθλητικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου και εκείνος ξεκίνησε έρευνα για να διαπιστώσει αν υπήρξε παρατυπία σε αυτό το ματς.

Οι παράγοντες του Χολαργού, μάλιστα, σχολίασαν επίσημα πως " Η ΚΑΕ Χολαργός οφείλει να ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους πως συμφωνεί με την έρευνα που ξεκίνησε ο αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στο κλειστό Σοφία Μπεφόν στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστική της Basket League. Θέλει επίσης να καταστήσει σαφές πως είναι διατεθειμένη να συνδράμει με οποιονδήποτε τρόπο στην προσπάθεια της δικαιοσύνης να διαλευκάνει την υπόθεση σχετικά με όσα αναφέρονται σε δημοσιεύματα του Τύπου".

TAGS ΧΟΛΑΡΓΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ