ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Χασάν Μάρτιν χειρουργήθηκε τον Μάιο χωρίς να ενημερώσει εξ αρχής τον Ολυμπιακό

Ο Χασάν Μάρτιν με τη φανέλα του Ολυμπιακού
Ο Χασάν Μάρτιν με τη φανέλα του Ολυμπιακού INTIME

Ο Αμερικανός σέντερ, Χασάν Μάρτιν πέρασε την πόρτα του χειρουργείου τον περασμένο Μάιο προκειμένου να διορθώσει το πρόβλημα στο γόνατό του, ωστόσο ο Ολυμπιακός ενημερώθηκε γι αυτό μέσα στο καλοκαίρι.

Το πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο Χασάν Μάρτιν στο γόνατο ταλαιπώρησε τον Αμερικανό σέντερ και τον οδήγησε στην απόφαση να περάσει ξανά την πόρτα του χειρουργείου τον περασμένο Μάιο. Ο Ολυμπιακός όμως ενημερώθηκε για την απόφαση αυτή του Αμερικανού μες στο καλοκαίρι σε μία, όχι τόσο επαγγελματική κίνηση.

Ο Μάρτιν βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, προπονείται, κάνει ασκήσεις, ωστόσο δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος αγωνιστικά για να ακολουθήσει ολόκληρο το πρόγραμμα του Ολυμπιακού. Έχει ακολουθήσει την υπόλοιπη αποστολή στη Βουλγαρία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αλλά το επίπεδο ετοιμότητάς του δεν είναι ακόμα στο 100%.

Αν ο σέντερ του Ολυμπιακού δεν βρεθεί άμεσα στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας, τότε ο Ολυμπιακός ίσως κοιτάξει την αγορά των σέντερ για έκτο ξένο όμως όλα θα κριθούν από τον βαθμό ετοιμότητας του Αμερικανού.

Ο Μάρτιν ορθώς και διόρθωσε το πρόβλημα που είχε στον μηνίσκο, ωστόσο έχοντας συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό θα έπρεπε να ενημερώσει τους Πειραιώτες για την απόφασή του αυτή. Θυμίζουμε πως ο Χασάν Μάρτιν είχε κάνει κι άλλο χειρουργείο τον Φεβρουάριο του 2021, χάνοντας την υπόλοιπη αγωνιστική σεζόν με τον Ολυμπιακό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ