EUROLEAGUE

Ο χάρτης της EuroLeague 2021/22: Γνωστές οι 16 ομάδες, δύο τα ανοιχτά εισιτήρια

Ο Οκάρο Γουάιτ της Ούνικς Καζάν, σε αναμέτρηση με αντίπαλο τη Μπανταλόνα για το EuroCup 2020/21
Ο Οκάρο Γουάιτ της Ούνικς Καζάν UNICS KAZAN TWITTER

Με την Ούνικς Καζάν να παίρνει το δεύτερο εισιτήριο από το EuroCup, γνωρίζουμε τις 16 από τις 18 ομάδες που θα συμμετάσχουν στην κανονική περίοδο της EuroLeague 2021/22. Δείτε πως έχει διαμορφωθεί ο χάρτης της διοργάνωσης.

Με τη Βαλένθια εκτός οκτάδας και με δύο ομάδες να προβιβάζονται από το EuroCup, γνωρίζουμε ήδη τις 16 από τις 18 ομάδες της κανονικής περιόδου της EuroLeague 2021/22. Η Μονακό απέκλεισε με 2-0 τη Γκραν Κανάρια και πήρε το ένα εισιτήριο, ενώ η Ούνικς Καζάν επικράτησε το βράδυ της Τετάρτης (14/4) της Βίρτους στη Μπολόνια (107-100) και με 2-1 πήγε στους τελικούς του EuroCup και στη μεγάλη επιστροφή στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Πλέον, δύο εισιτήρια έχουν μείνει ανοιχτά. Ο πρωταθλητής της ABA Liga θα βρεθεί στην επόμενη διοργάνωση, μαζί με τον πρωταθλητή ή τον φιναλίστ της VTB League. Αν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κατακτήσει το τρόπαιο, τότε η φιναλίστ θα πάρει τη θέση. Αν η ΤΣΣΚΑ ηττηθεί στους τελικούς, η ομάδα που θα την κερδίσει θα συμμετάσχει στη EuroLeague της επόμενης χρονιάς. Αν οι τελικοί είναι ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και στην Ούνικς Καζάν, τότε ο νικητής της σειράς των μικρών τελικών θα είναι ο τυχερός.

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ EUROLEAGUE 2021/22

Άλμπα Βερολίνου Αναντολού Εφές
Αρμάνι Μιλάνο ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Μπαρτσελόνα Μπάγερν Μονάχου
Φενέρμπαχτσε Βιλερμπάν
Μακάμπι Τελ Αβίβ Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός Ρεάλ Μαδρίτης
Μπασκόνια Ζάλγκιρις Κάουνας
Μονακό Ούνικς Καζάν
Πρωταθλητής ABA Liga Ομάδα από την VTB League

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ