NBA

Ο Χάρντεν για Αντετοκούνμπο: "Μακάρι να ήμουν 2μ10 και απλά να κάρφωνα"

Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) drives as Houston Rockets guard James Harden defends during the first half of an NBA basketball game, Saturday, Dec. 16, 2017, in Houston. (AP Photo/Eric Christian Smith)
Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) drives as Houston Rockets guard James Harden defends during the first half of an NBA basketball game, Saturday, Dec. 16, 2017, in Houston. (AP Photo/Eric Christian Smith) AP

Ο Τζέιμς Χάρντεν δεν έχει ξεχάσει την ατάκα του Γιάννη Αντετοκούνμπο πριν από το NBA All-Star Game, με τον γκαρντ του Χιούστον να απαντάει με μια ατάκα γεμάτη υπονοούμενο για τον Greek Freak.

Στη διάρκεια της επιλογής των ομάδων για το NBA All-Star Game του Σικάγο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προτίμησε να επιλέξει τον Κέμπα Γουόκερ αντί του Τζέιμς Χάρντεν, λέγοντας αστειευόμενος πως " θέλω να πάρω κάποιον που πασάρει την μπάλα". Μία ατάκα που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, από αρκετούς. Όχι όμως από τον Τζέιμς Χάρντεν. Τουλάχιστον μέχρι το πρωί της Παρασκευής 28 Φεβρουαρίου.

Ο σούπερ σταρ των Χιούστον Ρόκετς παραχώρησε συνέντευξη στο ESPN, μιλώντας για το small ball της ομάδας του, τα στατιστικά και την ατάκα που είπε ο MVP του ΝΒΑ πριν από μερικές ημέρες.

Όταν η Ρέιτσελ Νίκολς πήγε την συζήτηση σε όσα ανέφερε -μεταξύ σοβαρού και αστείου- ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, σχολίασε αρχικά εξηγώντας πως "έχω περισσότερες ασίστ από αυτόν (τον Κέμπα Γουόκερ), δεν μπορώ καν να καταλάβω ποια είναι η πλάκα σε αυτό. Δεν δίνω καμία σημασία σε αυτά τα πράγματα. Ξέρω τι μπορώ να κάνω". Σοβαρός και δίχως ίχνος πλάκας πάνω σε αυτό.

Κι όταν η κουβέντα συνεχίστηκε για λίγο, πέταξε το... καρφί του προς τον Greek Freak. "Μακάρι να ήμουν 2μ10, να μπορούσα να τρέχω και απλά να καρφώνω. Αυτό δεν απαιτεί καθόλου δεξιότητα. Πρέπει απλά να μάθω πώς να παίζω, πώς να αποκτήσω αυτές τις δεξιότητες. Θα το επέλεγα αυτό κάθε μέρα" τόνισε χαρακτηριστικά. Δίχως να κατονομάσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Δεν χρειάστηκε όμως. Όλοι κατάλαβαν σε ποιον αναφερόταν και πού πήγαινε αυτή η ατάκα...

Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τζέιμς Χάρντεν πετάει τα καρφιά του προς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ανάλογου περιεχομένου μπηχτή είχε πετάξει πριν από μερικούς μήνες, όταν κατηγόρησε τα media για το γεγονός πως ο Greek Freak αναδείχθηκε MVP της περσινής σεζόν αντ' αυτού.

Για όσους... ενδιαφέρονται, το Μιλγουόκι θα παίξει με το Χιούστον σε περίπου ένα μήνα, στις 25 Μαρτίου στο Fiserv Forum. Μετά, μοναδική περίπτωση να ανταμώσουν ξανά οι δύο ομάδες είναι στους Τελικούς του ΝΒΑ.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το 5'06'' κι έπειτα:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ