NBA

Ο Χαλιμπάρτον των Κινγκς τραυματίστηκε στο γόνατο, φόβοι για σοβαρό τραυματισμό

Ο Ταϊρίς Χαλιμπάρτον των Κινγκς την στιγμή του τραυματισμού του σε αγώνα με τους Μάβερικς
Ο Ταϊρίς Χαλιμπάρτον των Κινγκς την στιγμή του τραυματισμού του σε αγώνα με τους Μάβερικς Ⓒ 2021 TONY GUTIERREZ/ASSOCIATED PRESS

Ο Ταϊρίς Χαλιμπάρτον των Κινγκς στάθηκε άτυχος στον αγώνα με τους Μάβερικς, αφού σε μία ανύποπτη φάση το αριστερό του γόνατο έκανε υπερέκταση, με το Σακραμέντο να φοβάται ότι ο ρούκι γκαρντ τραυματίστηκε σοβαρά.

Οι Κινγκς είναι σε αναμμένα κάρβουνα. Ο λόγος είναι ο τραυματισμός του Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, ο οποίος στον αγώνα με τους Μάβερικς (νίκη με 111-99) στάθηκε άτυχος, αφού σε μία ανύποπτη φάση έκανε υπερέκταση το αριστερό του γόνατο.

Ο ρούκι γκαρντ προσπάθησε να κάνει μία ντρίμπλα πίσω από την πλάτη στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου, με το δεξί του πόδι να μπλέκεται με αυτό του Τζος Ρίτσαρντσον. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει λίγο την ισορροπία του και να προσγειωθεί άτσαλα στο αριστερό του πόδι, με αποτέλεσμα το αριστερό του γόνατο να κάνει υπερέκταση, με τον νεαρό γκαρντ να πέφτει σφαδάζοντας στο παρκέ και τελικά να αποχωρεί υποβασταζόμενος.

Οι Κινγκς δεν έχουν γνωστοποιήσει ακόμα την σοβαρότητα του τραυματισμού του απόφοιτου του Κολεγίου του Αϊόβα Στέιτ, ελπίζοντας απλώς ότι θα έχει αποφύγει κάποια μεγάλη ζημιά.

Την φετινή, ρούκι, σεζόν του, ο Χαλιμπάρτον έχει 13 πόντους, 3 ριμπάουντ, 5.3 ασίστ και 1.3 κλεψίματα μέσο όρο με 40.9% στα τρίποντα σε 30 λεπτά συμμετοχής, όντας ένας από τους υποψήφιους για το βραβείο του ρούκι της χρονιάς.

Photo Credits: ⓒ 2021 Tony Gutierrez/Associated Press

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ ΚΙΝΓΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ