ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Ο Αταμάν πέταξε το καρφί της ανωτερότητας και έθεσε τον ξεκάθαρο στόχο της Αναντολού Εφές στα playoffs

Ο Εργκίν Αταμάν δίνει οδηγίες στους παίκτες της Αναντολού Εφές
Ο Εργκίν Αταμάν δίνει οδηγίες στους παίκτες της Αναντολού Εφές GEORGIA PANAGOPOULOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Η Εφές έχει άλλον ένα αγώνα στην κανονική περίοδο της τουρκικής λίγκας, αλλά ήδη ο Εργκίν Αταμάν σκέφτεται ήδη τα playoffs. Εκεί που θα κριθεί ο τίτλος.

Μετά το σπουδαίο 96-91 επί της Φενέρμπαχτσε, το απόγευμα της Τρίτης (16/5), η Αναντολού Εφές ορίζει τη μοίρα της στη μάχη για την τρίτη θέση στην κανονική περίοδο της Superlig. Για να πέσει τέταρτη, θα πρέπει να χάσει από τη Μερκεζεφέντι εκτός και ταυτόχρονα η Καρσίγιακα να νικήσει εντός την Κόνιασπορ.

Όχι απίθανος συνδυασμός, αλλά σίγουρα κρατά την τύχη στα χέρια της. Σε μια τέτοια περίπτωση μάλιστα θα είναι πολύ πιθανό το συναπάντημα με την ομάδα του Ιτούδη στα ημιτελικά.

Ίσως γι' αυτό και ο Εργκίν Αταμάν σκέφτεται ήδη τα ματς των playoffs. Εκεί δηλαδή που θα κριθεί ο πρωταθλητής. Δεν θα ήθελε, άλλωστε, να φύγει από την ομάδα που αναγέννησε και την οδήγησε σε τόσες επιτυχίες, κυρίως δε δύο ευρωπαϊκά, χωρίς έναν τελευταίο τίτλο.

Μάλιστα ο Τούρκος κόουτς, που θ' αναλάβει τον Παναθηναϊκό μετά το τέλος της σεζόν, δήλωσε με τη σχετική αλαζονεία που τον διακρίνει κάποιες φορές πως το αποτέλεσμα θα είναι στο τέλος το επιθυμητό, διότι η ομάδα του είναι ανώτερη των άλλων.

"Δουλεύουμε καλά, έχουμε υψηλό κίνητρο και αισθανόμαστε υπέροχα. Μας στεναχωρεί ο τραυματισμός του Μίτσιτς κι ελπίζω να μην είναι τόσο σοβαρός, διότι είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Υποφέραμε από πολλούς τραυματισμούς στη διάρκεια της χρονιάς, αλλά ο καθένας μπορεί να δει πώς παίζει αυτή η ομάδα όταν είναι πλήρης.

Θα συνεχίσουμε να το βλέπουμε στα playoffs. Τον έχω ξαναπεί τον στόχο μας, έχουμε έναν και μόνο: να είμαστε πρωταθλητές Τουρκίας, να δείξουμε ποιος είναι ο καλύτερος. Το καταφέραμε απόψε. Σίγουρα οφείλω να πω ότι και η Φενέρμπαχτσε είναι μια πολύ καλή ομάδα, σκληρή ομάδα, αλλά συγχαίρω τους παίκτες μου για τη σοβαρότητα και τη μάχη που δίνουν στο φινάλε της σεζόν", ανέφερε σχετικά μετά το τέλος του ματς.

TAGS ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ