EUROLEAGUE

Ο Αταμάν μίλησε για την επόμενη μεταγραφή του Παναθηναϊκού και εξήγησε ότι "έχουμε υπερβεί το μπάτζετ"

Ο Αταμάν μίλησε για την επόμενη μεταγραφή του Παναθηναϊκού και εξήγησε ότι "έχουμε υπερβεί το μπάτζετ"
V.STOLIS

Μετά από τον αγώνα με την Άλμπα στο Βερολίνο θα αποφασίσουν στον Παναθηναϊκό για τον φόργουορντ που θα αποκτηθεί, όπως εξήγησε ο Εργκίν Αταμάν το βράδυ της Πέμπτης (9/11).

Οι τραυματισμοί των Ιωάννη Παπαπέτρου - Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έχουν πληγώσει τον Παναθηναϊκό και τον έχουν, για ακόμα μία φορά φέτος, αναγκάσει να κοιτάζει την αγορά για παίκτη που θα μπει άμεσα στο σύνολο και θα καλύψει τις θέσεις των φόργουορντ.

Ο Εργκίν Αταμάν εξήγησε στο Βερολίνο, μία ημέρα πριν από την αναμέτρηση με την Άλμπα (10/11 στις 21:00) ότι οι πράσινοι θα προχωρήσουν σε προσθήκη, ωστόσο εξήγησε ότι "η αλήθεια είναι πως έχουμε υπερβεί το μπάτζετ". Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα ενισχυθεί. Κάθε άλλο μάλιστα, καθώς ο Τούρκος είπε πως "θέλουμε έναν παίκτη για τρεις μήνες, μέχρι να επιστρέψει ένας από τους τραυματίες. Δεν είναι εύκολο να καλύψουμε τη θέση τρία με τον Γκριγκόνις, καθώς ο Μαντζούκας θα παίξει και στο τέσσερα μαζί με τον Μήτογλου. Θέλουμε έναν παίκτη, δεν είναι εύκολο να τον βρούμε αυτή την εποχή, μιλάμε με τη διοίκηση και θα εξετάσουμε τις επιλογές μας μετά από τον αγώνα με την Άλμπα".

Στον Παναθηναϊκό υπολογίζουν ότι Παπαπέτρου και Ερνανγκόμεθ θα επιστρέψουν στα μέσα προς τέλη Ιανουαρίου, ίσως και στις αρχές Φεβρουαρίου εξαιτίας των τραυματισμών τους σε γόνατο και δάχτυλο. Όσον αφορά τον Κέντρικ Ναν, ο Αταμάν είπε πως "η πρώτη εντύπωση είναι πολύ καλή, θα αποφασίσουμε την Παρασκευή αν θα τον χρησιμοποιήσουμε ή όχι απέναντι στην Άλμπα".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ