EUROLEAGUE

Ο Αταμάν αποβλήθηκε στο Μπαρτσελόνα - Αναντολού Εφές και έδωσε επικό show

Ο Αταμάν αποβλήθηκε στο Μπαρτσελόνα - Αναντολού Εφές και έδωσε επικό show

Show από τον Εργκίν Αταμάν στο Παλάου Μπλαουγκράνα. Αποβλήθηκε στο 23' του Μπαρτσελόνα - Αναντολού Εφές και έφυγε με υψωμένες γροθιές, με "εγώ σας νίκησα" και με τους Καταλανούς να απολαμβάνουν με χαμόγελο τις στιγμές.

Είναι ένας σπουδαίος προπονητής, κυρίως όμως είναι ένας μεγάλος showman των ευρωπαϊκών γηπέδων. Και το έδειξε για ακόμα μία φορά το βράδυ της Πέμπτης (13/1), όταν αποβλήθηκε 7:27 πριν από το τέλος της τρίτης περιόδου στον εκτός έδρας αγώνα της Αναντολού Εφές με την Μπαρτσελόνα. Ο Εργκίν Αταμάν προσπάθησε να βγάλει άκρη με τους διαιτητές, όταν εκείνοι τον χρέωσαν με δύο τεχνικές ποινές, αρχικά δεν είχε και πολλή όρεξη για να αποχωρήσει και τελικά το έκανε με τον πιο επικό τρόπο και με την ατάκα "εγώ σας νίκησα", θυμίζοντάς τους τον περσινό τελικό της EuroLeague.

Με τους οπαδούς των Καταλανών να τον πικάρουν, ο Τούρκος προπονητής ύψωσε τις γροθιές του και άρχισε να πανηγυρίζει. Και όσο ο κόσμος ανέβαζε τα ντεσιμπέλ, τόσο εκείνος γινόταν και πιο έντονος, με αποτέλεσμα να στηθεί ένα απίθανο show για μερικά δευτερόλεπτα, μια πραγματικά πολύ ιδιαίτερη στιγμή, μέχρι να αποχωρήσει προς τα αποδυτήρια. Χωρίς αντικείμενα, φυσικά, χωρίς ύβρεις, χωρίς ακραίες συμπεριφορές. Ούτως ή άλλως, ο Αταμάν είναι πρωταθλητής Ευρώπης και θα είναι στην κορυφή μέχρι να τελειώσει η φετινή σεζόν. Φρόντισε να το θυμήσει και αυτό σε όσους βρίσκονταν στο Παλάου Μπλαουγκράνα...

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ