ΑΡΗΣ

Ο Άρης θα ανεβάσει το λάβαρο του 22ου τίτλου του στο ματς με τον Προμηθέα

Ο Άρης θα ανεβάσει το λάβαρο του 22ου τίτλου του στο ματς με τον Προμηθέα
EUROKINISSI

Στο ημίχρονο του αγώνα με τον Προμηθέα (9/4) θα σηκώσει η ΚΑΕ Άρης το λάβαρο για τον 22ο τίτλο της ομάδας, για το Σούπερ Καπ του 1986, στον ουρανό του Αλεξανδρείου.

Η προσπάθεια για την αναγνώριση του 22ου τίτλου του Άρη απέφερε καρπούς και η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ θα αναρτήσει το λάβαρο του Σούπερ Καπ του 1986 στον ουρανό του Αλεξανδρείου το απόγευμα της Κυριακής (9/4 στις 15:45) στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Προμηθέα για την 22η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League.

Όπως ενημέρωσε η ομάδα, στο γήπεδο αναμένεται να βρίσκεται η πλειοψηφία των παικτών εκείνης της ομάδας, τα μέλη εκείνης της διοίκησης και του προπονητικού τιμ, ενώ παρόντας αναμένεται να είναι και ο Νίκος Γκάλης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

"Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι η εκδήλωση για την ανάρτηση του 22ου λάβαρου του ΑΡΗ στον ουρανό του «Nick Galis Hall», θα λάβει χώρα στο ημίχρονο του κυριακάτικου (9/4, 15:45) αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας.

Μετά την αναγνώριση του 22ου τίτλου της ομάδας μας από την ΕΟΚ, ενός τίτλου που αφορά στην κατάκτηση του Σούπερ Κυπέλλου το 1986, η επιτροπή που ορίστηκε αποφάσισε ώστε η σχετική τελετή να λάβει χώρα στο ημίχρονο του τελευταίου αγώνα της κανονικής περιόδου της φετινής Basket League.

Το «παρών» θα δώσει η πλειοψηφία των παικτών που κατέκτησαν τον τίτλο, όπως και μέλη της διοίκησης και του σταφ της ομάδας.

Καλούμε τον κόσμο του ΑΡΗ να γεμίσει το «Nick Galis Hall», ώστε, πέρα από τη στήριξη της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη και των παικτών του σε έναν δύσκολο αγώνα, να δώσει το «παρών» στην αποκατάσταση μιας ιστορικής «οφειλής» του ελληνικού μπάσκετ προς τον ΑΡΗ".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ