ΑΡΗΣ

Ο Άρης κυνηγάει την επιστροφή του Μποχωρίδη στη Θεσσαλονίκη

Ο Άρης κυνηγάει την επιστροφή του Μποχωρίδη στη Θεσσαλονίκη
ΤΡΥΨΑΝΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ/EUROKINISSI

Λευτέρης Μποχωρίδης και Άρης ενδέχεται να συνεργαστούν και τρίτη φορά, καθώς η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη επιθυμεί την επιστροφή του διεθνούς Έλληνα γκαρντ στο Αλεξάνδρειο.

Ο Άρης κινήθηκε γρήγορα και αποτελεσματικά στη διάρκεια της offseason και βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο για να κλείσει το ρόστερ του ενόψει της σεζόν 2023/24. Με τον Γιάννη Καστρίτη στο τιμόνι και την ομάδα να συμμετέχει του χρόνου στο EuroCup ο πήχης έχει ανέβει και έτσι οι κιτρινόμαυροι καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να ολοκληρώσουν μία ηχηρή μεταγραφή.

Για την ακρίβεια ο Άρης επιθυμεί διακαώς την επιστροφή του Λευτέρη Μποχωρίδη στο Αλεξάνδρειο. Ο διεθνής Έλληνας γκαρντ, που συμμετέχει αυτή τη στιγμή στην προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας για το MundoBasket 2023, έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και διατηρεί καλές σχέσεις με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, αφού έχει αγωνιστεί εκεί δύο φορές στο παρελθόν (2010-14 και 2017-20). Οι δύο πλευρές έχουν κάνει ήδη τις πρώτες επαφές για το ενδεχόμενο να συνεργαστούν για τρίτη φορά.

Την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε ο Μποχωρίδης είχε 2 πόντους, 1.6 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ ανά 12'08" συμμετοχής σε 17 παιχνίδια της EuroLeague με τον Παναθηναϊκό, ενώ στην Basket League μέτρησε 3.5 πόντους, 2.1 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ αγωνιζόμενος για 14'49" σε 30 παιχνίδια.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ