MEDIA

Ο Άρης δοκιμάζεται κόντρα στην Λιετκαμπέλις, η Ρεάλ υποδέχεται τους Μάβερικς: Πού θα δείτε τα παιχνίδια

Ο Γιάννης Καστρίτης δίνει οδηγίες στους παίκτες του Άρη
Ο Γιάννης Καστρίτης δίνει οδηγίες στους παίκτες του Άρη EUROKINISSI SPORTS - ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ

Ο Άρης έχει δύσκολο έργο σήμερα (10/10), αφού αντιμετωπίζει στην Λιθουανία την Λιετκαμπέλις (19:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 2η αγωνιστική του EuroCup, ενώ λίγο αργότερα η Ρεάλ υποδέχεται τους Μάβερικς του Ντόντσιτς (21:45, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24), με το κοινό να ετοιμάζεται να αποθεώσει ένα δικό του παιδί.

Ο Άρης ρίχνεται ξανά στην μάχη του EuroCup, αντιμετωπίζοντας την Λιετκαμπέλις στην Λιθουανία (19:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 2η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Οι "κίτρινοι" θα ψάξουν για το καλύτερο δυνατό κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο, στην αναζήτηση της πρώτης νίκης τους στο φετινό EuroCup, αφού την πρώτη αγωνιστική ηττήθηκαν εντός έδρας από την Γκραν Κανάρια. Σε αυτή του την προσπάθεια ο Άρης δεν θα έχει - ξανά - τους Μπέιτς (θα μείνει αρκετούς μήνες εκτός δράσης) και Περσίδη (διάστρεμμα).

Ρεάλ εναντίον Ντόντσιτς

Στην Μαδρίτη έχουν γιορτή. Η Ρεάλ υποδέχεται τους Μάβερικς (21:45, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) σε φιλικό, κάτι που σημαίνει ότι ο κόσμος των Μαδριλένων θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά - και να αποθεώσει - ένα δικό του παιδί: Τον Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος αναδείχθηκε στην Ρεάλ και τώρα θα τεθεί για πρώτη φορά αντίπαλός της.

Οι Μάβερικς δεν θα έχουν σε αυτό το παιχνίδι τον Καϊρί Ίρβινγκ λόγω ενοχλήσεων στον γοφό.

TAGS MEDIA ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ NBA ΗΠΑ ΜΑΒΕΡΙΚΣ ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ