ΑΡΗΣ

Ο Άρης Betsson συμφώνησε με τον Νουά: Αύριο στη Θεσσαλονίκη ο παίκτης

EUROKINISSI

Ο Άρης Betsson έδωσε τα χέρια με τον Αμίν Νουά, ενισχύοντας τη φροντ λάιν του (28 χρόνων, 2.02 μέτρα).

Άρης Betsson και Αμίν Νουά (28 χρόνων, 2.02 μέτρα) ήρθαν σε συμφωνία, με τον Γάλλο φόργουορντ να αναμένεται στη Θεσσαλονίκη αύριο (28 χρόνων, 2.02 μέτρα). Οι δύο πλευρές ήταν σε προχωρημένες συζητήσεις, οι οποίες απέδωσαν καρπούς.

Ο παίκτης έχει παραστάσεις από το επίπεδο της EuroLeague, έχοντας αγωνιστεί στην καριέρα του σε Βιλερμπάν και Φενέρμπαχτσε.

Την περασμένη σεζόν έπαιξε στο ισπανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Γρανάδα, μετρώντας σε 29 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο 16.1 πόντους, 6.5 ριμπάουντ ανά αγώνα. Φέτος αγωνίστηκε στην Ινδονησία με τη φανέλα της Μπαντούγκ.

Ο Νουά θα αφιχθεί αύριο (7/11) στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της διαδικασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ