ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Ο Απόλλωνας Πάτρας ανακοίνωσε τον Χρήστο Καφέζα

ELITE LEAGUE 2022-2023 /   -   (  / EUROKINISSI)
ELITE LEAGUE 2022-2023 / - ( / EUROKINISSI) ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥΝΤΡΙΧΑΣ / EUROKINISSI

Τον νεαρό ταλαντούχο γκαρντ Χρήστο Καφέζα (21 χρόνων, 1.89 μέτρα) ανακοίνωσε ο Απόλλωνας Πάτρας συνεχίζοντας τον σχεδιασμό του εν όψει της νέας σεζόν.

Ο Απόλλωνας Πάτρας ανακοίνωσε την προσθήκη του νεαρού γκαρντ, Χρήστου Καφέζα, ενός παίκτη που αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομής του Προμηθέα και την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Αγρινίου στην Elite League.

Οι Πατρινοί συνεχίζουν τον προγραμματισμό τους εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς μετά από την προσθήκη του Χρήστου Σαλούστρου προ ολίγων ημερών, έκαναν δικό τους και τον Καφέζα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η οικογένεια του Απόλλωνα καλωσορίζει τον Χρήστο Καφέζα (2002, 1,89 μ.), ο οποίος είναι Πατρινός και ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία μας. Θέλουμε και κάνουμε πράξη, να στηρίζουμε τα παιδιά της πόλης μας και να τους δίνουμε ευκαιρίες.

Χρήστο να έχεις υγεία, το μέλλον είναι δικό σου!

WHO IS WHO

Ο Χρήστος Καφέζας ξεκίνησε το μπάσκετ από τον Έσπερο ΑΟΠΑ και στη συνέχεια εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του Προμηθέα πανηγυρίζοντας διακρίσεις σε Πανελλήνια ηλικιακά πρωταθλήματα φτάνοντας ως την πρώτη ομάδα.

Ακολούθως αγωνίστηκε σε Τρίτωνα, Αχαγιά ’82 και πέρυσι με τον ΑΟ Αγρινίου στην Elite League . Σε 32 παιχνίδια πρωταθλήματος και σε σχεδόν 20 λεπτά συμμετοχής με την ομάδα του Αγρινίου είχε μέσο όρο 6,2 πόντους, 2,7 ασίστ και 1,5 ριμπάουντ με 34/68 δίποντα με 50%, 26/80 τρίποντα με 32,5% και 55/63 βολές με 87,3%".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ