ΑΠΟΣΤΟΛΗ MUNDOBASKET

Ο Αντρέας Ομπστ στο SPORT24: "Ξέραμε πόσο ταλέντο έχουμε, έπρεπε να σιγουτευτούμε ότι δεν θα το σπαταλήσουμε"

Ο Αντρέας Ομπστ στο SPORT24: "Ξέραμε πόσο ταλέντο έχουμε, έπρεπε να σιγουτευτούμε ότι δεν θα το σπαταλήσουμε"
SPORT24.GR

Ο Αντρέας Ομπστ παραδέχτηκε πως από την ένραξη της προετοιμασίας άπαντες στη Γερμανία πίστευαν στις δυνατότητές τους, ενώ παταδέχτηκε πως δυσκολεύεται να συνειδητοποιήσει ότι είναι πρωταθλητής κόσμου.

Πανετυτυχής ήταν ο Αντρέας Ομπστ μετά την κατάκτηση του MundoBasket 2023 από τη Γερμανία, ακόμα και αν του φαινόταν δύσκολο να αυτοποκαλεστεί παγκόσμιος πρωταθλητής. Ο αθλητής της Μπάγερν μίλησε στο SPORT24 μετά την νίκη της ομάδας του Χέρμπερτ απέναντι στη Σερβία και ανέφερε πως εξαρχής υπήρχε πίστη στις δυνατότητες της ομάδας.

"Είναι τρελό που είμαστε πρωταθλητές κόσμου. Κάτι εξωπραγματικό. Δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα. Είναι τρελό αυτό που πετύχαμε όλο το καλοκαίρι, απίθανο.

Η χημεία υπήρχε εξαρχής. Ξέραμε πόσο ταλέντο έχουμε και ποια είναι η προοπτική, αλλά έπρεπε να σιγουρευτούμε ότι θα γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα, ότι δεν θα το σπαταλήσουμε. Έχουμε ένα σπουδαίο μιξ από παίκτες που είναι στο NBA, τον Ντένις, τον Φραντς, τον Ντάνιελ, τον Μο, που έκαναν εξαιρετική δουλειά και παίκτες από την EuroLeague, νέους παίκτες.

Είναι ένα εξαιρετικό μείγμα από ταλέντο, IQ, hustle plays. Και από πλευράς προσωπικοτήτων, το μιξ είναι το σωστό. Έχουμε ανταγωνιστές, ηγέτες, όπως ο Ντένις που είναι καταπληκτικός ηγέτης μέσα στο παρκέ. Θέλει τόσο πολύ να κερδίζει κάθε παιχνίδι και κάνει τα πάντα για να το πετύχει. Ο Μο Βάγκνερ ακούγεται σε όλο το γήπεδο. Ο Φραντς είναι ήσυχο παιδί, αλλά κάνει πάντα σωστά και έξυπνα πράγματα.

Είναι ωραίο που επιτέλους μετέδωσαν έναν αγώνα στη δημόσια τηλεόραση. Θα μπορούσαμε να παραπονεθούμε γιατί αυτό έγινε πολύ αργά, αλλά από την άλλη υπήρχαν συνδρομητικές πλατφόρμες που μετέδιδαν όλα τα παιχνίδια μας από την αρχή του καλοκαιριού.

Είναι όμορφο που πιθανότατα τώρα θα υπάρχει μεγαλύτερη αναγνώριση για εμάς στη Γερμανία και θα μας σέβονται περισσότερο. Η μπασκετική 'φούσκα' που έχουμε στη Γερμανία ήταν υπέροχη. Η υποστήριξη ήταν καταπληκτική κάθε δευτερόλεπτο.

Δεν ξέρω πόσο μεγάλοι θα είναι οι εορτασμοί όταν γυρίσουμε στη Γερμανία, αλλά θα κάνω ό,τι μπορώ για να βεβαιώσω ότι θα πανηγυρίσουμε σωστά", ανέφερε ενδεικτικά.

Tο SPORT24 στις Φιλιππίνες

Το SPORT24 βρίσκεται στις Φιλιππίνες για το Mundobasket 2023. Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ MUNDOBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ