ΑΠΟΣΤΟΛΗ MUNDOBASKET

Ο Αντρέας Ομπστ στο SPORT24: "Απέναντι στις ΗΠΑ έκανα μεγαλύτερο παιχνίδι και από εκείνο με την Ελλάδα στο EuroBasket"

Ο Αντρέας Ομπστ στο SPORT24: "Απέναντι στις ΗΠΑ έκανα μεγαλύτερο παιχνίδι και από εκείνο με την Ελλάδα στο EuroBasket"
AP PHOTO/MICHAEL CONROY

Ο Αντέας Ομπστ δεν ξεχνά το ματς που έκανε κόντρα στην Ελλάδα στο EuroBasket 2022. Βέβαια, στο μυαλό του θα υπάρχει πλέον ακόμα πιο ψηλά η εμφάνισή του απέναντι στις ΗΠΑ στον ημιτελικό του MundoBasket 2023.

Τα παιχνίδια της Εθνικής Γερμανίας που "καίνε" ταιριάζουν γάντι στον Αντρέας Ομπστ. Ο γκαρντ της Μπάγερν είχε πληγώσει την Ελλάδα στο EuroBasket 2022 και πλήγωσε ακόμα περισσότερο τις ΗΠΑ στο MundoBasket 2023.

"Παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις. Δώσαμε το 100%. Δεν σταματήσαμε ποτέ να προσπαθήσουμε", είπε σε πρώτη φάση ο Ομπστ μετά την μεγαλειώδη πρόκριση της ομάδας του Χέρμπερτ στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου.

Όταν ρωτήθηκε για το πώς αισθάνεται που εκείνος, ο οποίος αγωνίζεται στην EuroLeague, έγινε MVP σε έναν αγώνα γεμάτο από NBAερς αποκρίθηκε: "Είναι ένα απίθανο συναίσθημα, που μπόρεσα να κάνω ένα τέτοιο παιχνίδι. Στο τέλος όμως ήταν ομαδική προσπάθεια. Δεν θα ήμουν ελεύθερος να σουτάρω ή δεν θα έπαιρνα αυτές τις ευκαιρίες στην επίθεση χωρίς τους ψηλούς μας. Παίξαμε καλά και στην άμυνα. Πήραμε πολλά ριμπάουντ. Και μείναμε δυνατοί πνευματικά. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο παίκτη".

"Ναι σίγουρα, αυτό το παιχνίδι είναι ακόμα μεγαλύτερο από εκείνο που έκανα στο EuroBasket 2022 κόντρα στην Ελλάδα", είπε κλείνοντας, δείχνοντας να καταλαβαίνει πολύ καλά πώς έχει αποτυπωθεί στη μνήμη των Ελλήνων οπαδών.

Tο SPORT24 στις Φιλιππίνες

Το SPORT24 βρίσκεται στις Φιλιππίνες για το Mundobasket 2023. Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ MUNDOBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ