ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο άνθρωπος τους

Πριν μία εβδομάδα η Μακάμπι Τελ Αβίβ συγκάλεσε σύσκεψη για να αποφασίσει αν θα τον κρατήσει ή όχι. Παρ' όλα αυτά, ο νέος πρόεδρος στην ομοσπονδία του Ισραήλ θέλει να προτείνει στον Ντέιβιντ Μπλατ να αναλάβει την εθνική.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ βρίσκεται ακόμα στον πάγκο της Μακάμπι Τελ Αβίβ, γιατί… αυτό ήθελε ο Σιμόν Μισράχι, ο οποίος αναχαίτισε τις αντίπαλες δυνάμεις (δύο εκ των μετόχων του συλλόγου) που ζήτησαν την απόλυση του -μετά την τέταρτη ήττα στην ισραηλινή λίγκα.

Το… ρεύμα που έχει ο Αμερικανοϊσραηλινός κόουτς στη χώρα δεν περιορίζεται στον Μισράχι, αν κρίνουμε από τις πληροφορίες που θέλουν την ομοσπονδία να αποφάσισε να του προτείνει τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή.

Το sport-express.ru έγραψε πως ο νέος πρόεδρος της ισραηλινής ομοσπονδίας, Νταν Χαλούτζ θέλει να του προσφέρει τη δουλειά, αμέσως μετά την κλήρωση των προκριματικών για το Ευρωμπάσκετ του 2015, που θα γίνει τον ερχόμενο Φλεβάρη.

Οι ειδικοί διευκρίνισαν πως αν πει το “ναι”, δεν θα χρειαστεί να αφήσει τη Μακάμπι (ή όποιον άλλον πάγκο ενδεχομένως κάθεται στα χρόνια της συνεργασίας του με την εθνική).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ