STOIXIMAN GBL

Ο Αγγελόπουλος, ο Γεωργαλλής και η Μαδρίτη

INTIME SPORTS

Οι Νίκος Αγγελόπουλος και Γιάννης Γεωργαλλής αναφέρθηκαν στην αναμέτρηση του Κοροίβου με τον Απόλλωνα Πατρών, αλλά και την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four της Μαδρίτης.

Με το άγχος της σωτηρίας να απουσιάζει, ο Κόροιβος υποδέχεται αύριο (25/4, 17:00) τον Απόλλωνα Πατρών, στο ντέρμπι της Πελοποννήσου. Οι Νίκος Αγγελόπουλος και Γιάννης Γεωργαλλής έγραψαν στο blog τους στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ τις σκέψεις τους για το παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην Αμαλιάδα.

Το blog του Νίκου Αγγελόπουλου

Καλησπέρα σε όλους,

είμαστε πολύ χαρούμενοι αυτές τις μέρες, καθώς το διπλό στην έδρα του Πανελευσινιακού μας έδωσε και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία, όμως το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει. Υπάρχουν ακόμα τρεις αγωνιστικές και στόχος μας είναι να αντιμετωπίσουμε αυτά τα παιχνίδια με την ίδια σοβαρότητα και συνέπεια. Πανηγύρια τέλος, λοιπόν. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που μας ακολούθησε στην Ελευσίνα και μας ώθησε στη νίκη. Το Σάββατο θέλουμε ένα γεμάτο γήπεδο, καθώς έχουμε απέναντί μας έναν δύσκολο αντίπαλο.

Ο Απόλλωνας προέρχεται από συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα και θα προσπαθήσει να αντιδράσει. Έχουμε μια πολύ δυνατή έδρα και πρέπει να την υπερασπιστούμε και πάλι. Να είστε σίγουροι πως θα τα δώσουμε όλα για να τα καταφέρουμε και να προσφέρουμε χαρά στο κόσμο που μας στηρίζει όλη τη χρονιά. Δεν έχουμε ιδιαίτερο άγχος από εδώ και πέρα. Κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και ευελπιστούμε το ταμείο στο τέλος να μας βρει όσο ψηλότερα γίνεται στη βαθμολογία.

Υ.Γ. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες και τους προπονητές του Ολυμπιακού για την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα. Τους αξίζουν συγχαρητήρια, καθώς το ελληνικό μπάσκετ θα έχει εκπρόσωπο και στη Μαδρίτη, αποδεικνύοντας πως παραμένει σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Νίκος Αγγελόπουλος

Το blog του Γιάννη Γεωργαλλή

Την προηγούμενη εβδομάδα δείξαμε για άλλη μια φορά την άσχημη εικόνα μας. Αν και ξεκινήσαμε καλά, δεν ολοκληρώσαμε το παιχνίδι όπως θα θέλαμε. Ξέρουμε ότι ο κόσμος έχει παράπονα και είναι λογικό να συμβαίνει αυτό. Απομένουν τρεις αγωνιστικές για να «σώσουμε» τη χρονιά και να μπούμε στα πλέι οφ. Κάτι που πιστεύω ότι το αξίζει η ομάδα και το θέλει ο κόσμος μας, που μας στήριξε με το παραπάνω τη φετινή χρονιά.

Αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα. Δόξα τω Θεώ δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών. Είμαστε καλά και προπονούμαστε σκληρά. Μένει να το βγάλουμε αυτό και στα παιχνίδια. Νομίζω ότι αν παίξουμε όπως μας βγαίνει στην προπόνηση θα παρουσιάσουμε ένα πολύ βελτιωμένο πρόσωπο.

Μιλήσαμε πολύ μεταξύ μας το τελευταίο διάστημα, μιλήσαμε και με τη διοίκηση της ομάδας, η οποία μας εξήγησε ότι θέλει καλό αποτέλεσμα. Πρέπει κι εμείς να ανταποκριθούμε μέσα στο γήπεδο.

Ο αντίπαλός μας σώθηκε και μαθηματικά, και του αξίζουν συγχαρητήρια. Ξέρουμε ότι είναι ομάδα του προπονητή και παίζει πολύ καλή άμυνα. Στην επίθεση ξέρει να “διαβάζει” τις αδυναμίες του αντιπάλου. Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα κερδίσει αυτός που το θέλει περισσότερο…

Γιάννης Γεωργαλλής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ