EUROCUP

Ο Άλφα Καμπά λιποθύμησε σε τράπεζα μία μέρα μετά από το MVP απέναντι στον Προμηθέα

Ο Άλφα Καμπά λιποθύμησε σε τράπεζα μία μέρα μετά από το MVP απέναντι στον Προμηθέα

Σε κατάσταση συναγερμού η Μπουντούτσνοστ, μετά από την λιποθυμία του βασικού της σέντερ, του Άλφα Καμπά, σε τράπεζα στο κέντρο της Ποντγκόριτσα.

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν το πρωί της Τετάρτης (26/10) στην Ποντγκόριτσα, καθώς ο σέντερ της Μπουντούτσνοστ, Άλφα Καμπά, έχασε τις αισθήσεις του σε τράπεζα της πόλης, σωριάστηκε στο έδαφος και χτύπησε το κεφάλι του στην πόρτα του υποκαταστήματος.

Ο 26χρονος σέντερ που αναδείχθηκε MVP του αγώνα με τον Προμηθέα (14 πόντοι, 6/7 δίποντα, 2/4 βολές, 13 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα, 24 ranking σε 26:32) διακομίσθηκε σύμφωνα με το PRESS portal και την ιστοσελίδα cgsport.me σε νοσοκομείο, με αυτόπτη μάρτυρα να εξηγεί πως όλα έγιναν μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Σύμφωνα με τη διεύθυνση του νοσοκομείου, ο Καμπά δεν διατρέχει κίνδυνο, ωστόσο υποβάλλεται σε ενδελεχείς ιατρικές εξετάσεις και είναι σε σταθερή κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Καμπά είχε ταλαιπωρηθεί πρόσφατα από πνευμονία, ενώ είχε λιποθυμήσει και σε προπόνηση της Μπουντούτσνοστ στις αρχές Οκτωβρίου με αποτέλεσμα να χάσει αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα και να παίξει αρκετές ημέρες μετά.

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ