NBA

Ο Αλεξίς Αζανσά είπε "αντίο" στην δράση

New Orleans Pelicans center Alexis Ajinca (42) in the second half of an NBA basketball game Friday, April 7, 2017, in Denver. The Nuggets won 122-106. (AP Photo/David Zalubowski)
New Orleans Pelicans center Alexis Ajinca (42) in the second half of an NBA basketball game Friday, April 7, 2017, in Denver. The Nuggets won 122-106. (AP Photo/David Zalubowski) PHOTO CREDITS: © 2021 DAVID ZALUBOWSKI / AP IMAGES

Ο Αλεξίς Αζανσά ανακοίνωσε ότι αποσύρθηκε από τα παρκέ, δυόμιση χρόνια μετά το τελευταίο παιχνίδι που αγωνίστηκε.

Δυόμιση χρόνια μετά την τελευταία του παρουσία σε επίσημο αγώνα, ο Αλεξίς Αζανσά ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από την δράση. Ο 33χρονος σέντερ αγωνίστηκε για τελευταία φορά τον Μάριο του 2019, με τη φανέλα της Βιλερμπάν. Έκτοτε όμως έμεινε χωρίς ομάδα, κάτι που ουσιαστικά τον οδήγησε στην απόφαση να πει "αντίο" στην δράση.

Όπως εξήγησε κι ο ίδιος άλλωστε στην "Progrès": "Αυτός δεν ήταν ο τρόπος με τον οποίο ήθελα να τελειώσω".

Στη διάρκεια της καριέρας του, ο θηριώδης ψηλός έδωσε το "παρών" σε 296 αγώνες στο ΝΒΑ, με Σάρλοτ, Ντάλας, Τορόντο και Νέα Ορλεάνη. Επίσης, ήταν μέλος της Εθνικής Γαλλίας που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο EuroBasket 2013 της Σλοβενίας.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS NBA ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ