ΚΙΝΑ

Ο Αλέξι Σβεντ δεν βρίσκει θέση στη EuroLeague και πηγαίνει για χοντρή μπάζα

EUROLEAGUE 2021-2022 /   -
EUROLEAGUE 2021-2022 / - EUROKINISSI SPORTS

Η Ευρώπη δεν έχει θέση για εκείνον, με αποτέλεσμα ο Αλέξι Σβεντ να ετοιμάζεται να υπογράψει σε ομάδα της Κίνας για τη σεζόν 2023/24.

Το όνομά του "έπαιξε" τις προηγούμενες ημέρες στο ρεπορτάζ επειδή εκείνος το ήθελε. Ο Αλέξι Σβεντ έδωσε συνέντευξη στη Ρωσία, είπε ότι μίλησε με τον Ολυμπιακό, προσπάθησε να βρει μία θέση στη EuroLeague μετά από την αποχώρησή του από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τελικά όμως το επόμενο συμβόλαιό του θα το πάρει στην Κίνα. Εκτός αν υπάρξει κάποια εξέλιξη της τελευταίας στιγμής που θα τον... κατεβάσει από το αεροπλάνο με προορισμό την ασιατική χώρα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σβεντ βρίσκεται μία ανάσα πριν από τη συμφωνία με την ομάδα Σαντόνγκ Hi-Speed Kirin, ομάδα που έχει έδρα στην πόλη Τζινάν της περιφέρειας Σαντόνγκ και δίνει και κάποια παιχνίδια και στη γειτονική πόλη Λινγί. Σε αυτή την ομάδα έπαιξαν πέρυσι ο Τέιλορ Ρότσεστι κι ο Σίλβεν Λάντεσμπεργκ, με τον 34χρονο πλέον Σβεντ να αποχαιρετά μετά από οκτώ χρόνια την πατρίδα του στην οποία αγωνίστηκε με τη Χίμκι και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

TAGS ΚΙΝΑ ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ