FINAL FOUR 2023

Ο Αλέξανδρος Τρίγκας προβλέπει τον νικητή της EuroLeague σε σούπερ απόδοση

Ο Αλέξανδρος Τρίγκας προβλέπει τον νικητή της EuroLeague σε σούπερ απόδοση

Ο Αλέξανδρος Τρίγκας αναλύει το ζευγάρι Ολυμπιακός - Μονακό και προβλέπει τον νικητή της EuroLeague σε Top Price από το Pamestoixima.gr.

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη μάχη για το τέταρτο αστέρι στη EuroLeague. Οι ερυθρόλευκοι τερμάτισαν πρώτοι στη regular season και είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, κάτι που θέλουν να επιβεβαιώσουν στη Zalgirio Arena του Κάουνας.

Η Μονακό είναι η πρώτη αντίπαλος στα ημιτελικά του Final Four. Οι Μονεγάσκοι έχουν 2/2 νίκες στην κανονική διάρκεια της EuroLeague απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι καλύτερη, πιο ποιοτική και έχει και τον κορυφαίο προπονητή της διοργάνωσης.

Γι' αυτό το λόγο, πάμε με την κατάκτηση του Ολυμπιακού, η οποία είναι Top Price στο Pamestoixima.gr σε απόδοση 3.30 | 21+.

Το Final Four 2023 στο Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr θα βρεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για το Final Four 2023! Αγορές αγώνων, παικτών και σούπερ αποδόσεις* για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι στη διάθεση σου, για να ζήσεις κι εσύ την μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο Final Four του Κάουνας!

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS FINAL FOUR 2023 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ FINAL 4 ΜΟΝΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ