ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Άλεξ Αμπρίνες αποκάλυψε πότε θα επιστρέψει στην δράση ο Ρίκι Ρούμπιο

Ο Ρίκι Ρούμπιο
Ο Ρίκι Ρούμπιο LLUIS GENE/AFP

Ο Άλεξ Αμπρίνες φιλοξενήθηκε στο podcast "Tu diras" όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πότε αναμένεται να επιστρέψει στις επίσημες αναμετρήσεις ο Ρίκι Ρούμπιο.

Ο Ρίκι Ρούμπιο πήρε το περασμένο καλοκαίρι την απόφαση να απέχει για ένα διάστημα από την αγωνιστική δράση για λόγους ψυχικής υγείας και μερικούς μήνες αργότερα ο Ισπανός γκαρντ ανακοινώθηκε από την Μπαρτσελόνα με τον χρόνο να κυλά αντίστροφα για την επιστροφή τους στους επίσημους αγώνες.

Ο Άλεξ Αμπρίνες, συμπαίκτης του Ρούμπιο στην Μπαρτσελόνα, φιλοξενήθηκε στο podcast "Tu diras", όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πότε θα κάνει ντεμπούτο με τους μπλαουγκράνα ο έμπειρος περιφερειακός.

Η απάντηση του Αμπρίνες ήταν πως "είναι μία ιδέα στο κεφάλι του" και σχετιζόταν με το ενδεχόμενο ο Ρούμπιο να αγωνιστεί στο παιχνίδι απέναντι στη Μονακό για την EuroLeague (1/3, 21:30).

Ο Αμπρίνες ωστόσο συνέχισε λέγοντας πως ο Ρούμπιο έχει ως προτεραιότητα τη συμμετοχή του στην εθνική Ισπανίας στα παράθυρα του EuroBasket 2025 και πως στη συνέχεια θα πάρει την απόφαση για το πότε θα αγωνιστεί στην EuroLeague.

Θυμίζουμε πως ο Ρούμπιο συμπεριλαμβάνεται κανονικά στις κλήσεις της εθνικής Ισπανίας για τα προκριματικά του EuroBasket 2025.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΙΣΠΑΝΙΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ