ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Άλεκ Πίτερς στην Game Night: "Εγώ και ο Βεζένκοβ πιέζουμε ο ένας τον άλλο στην προπόνηση"

Ο Άλεκ Πίτερς στην Game Night: "Εγώ και ο Βεζένκοβ πιέζουμε ο ένας τον άλλο στην προπόνηση"

Για τα περιθώρια βελτίωσης στην απόδοσή του και τη σχέση του με τον Σάσα Βεζένκοβ μίλησε στην Game Night του SPORT24 ο Άλεκ Πίτερς, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Ολυμπιακό.

Ο πρώτος σκόρερ του τελικού Κυπέλλου ΟΠΑΠ, Άλεκ Πίτερς μίλησε στην Game Night του SPORT24, μετά την κατάκτηση του τίτλου από τον Ολυμπιακό και σημείωσε πως ο ίδιος δεν έχει πιάσει ακόμα το μάξιμουμ της απόδοσής του, ενώ αναφέρθηκε και στην εξαιρετική σχέση που έχει με τον Σάσα Βεζένκοβ.

"Ελπίζω ότι δεν έχω φτάσει στο peak μου, είμαι 27 ετών, είναι η 5η σεζόν μου εδώ στην Ευρώπη, οπότε ελπίζω ότι μπορώ να παίξω ακόμα καλύτερο μπάσκετ. Ήταν ένα εξαιρετικό Σαββατοκύριακο για την ομάδα μου. Ήταν δύσκολο να δώσουμε τρία ματς σε τρεις μέρες, αλλά όλοι έκαναν εξαιρετική προσπάθεια. Θα γιορτάσουμε λίγο απόψε, αλλά από αύριο επικεντρωνόμαστε και πάλι στη σεζόν. Έχουμε τόσο καλό ρόστερ. Κάθε βράδυ βγαίνει κάποιος άλλος μπροστά. Σήμερα έτυχε να είμαι εγώ. Το λατρεύουμε αυτό και αλληλοστηριζόμαστε.

Το παν είναι να παίζουμε μαζί. Κάνουμε καλή δουλειά στην προπόνηση, πιέζοντας ο ένας τον άλλο (σσ. αυτός και ο Βεζένκοβ), κι αυτό φαίνεται. Ο Σάσα κάνε εξαιρετική σεζόν κι εγώ είχα κάποιες καλές στιγμές κι ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε να κρατάμε ο ένας τον άλλο ψηλά", είπε αναλυτικά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ