ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Αϊζέια Κάναν για το ανεπανάληπτο ρεκόρ του: "Δεν ήξερα καν ότι έβαλα 8 τρίποντα"

Ο Αϊζέια Κάναν για το ανεπανάληπτο ρεκόρ του: "Δεν ήξερα καν ότι έβαλα 8 τρίποντα"
EUROKINISSI

Ο Αϊζέια Κάναν ξεπέρασε τον Μίλαν Τόμιτς και τον Τάιλερ Ντόρσεϊ με τα 8 τρίποντα που σημείωσε απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά -σε μια σκηνή ειλικρίνειας- παραδέχθηκε πως... δεν ήξερε πόσα είχε βάλει, όταν αποχώρησε από το παιχνίδι.

Ο Αϊζέια Κάναν ήταν το πρόσωπο της βραδιάς στο ΣΕΦ, μετά από τη 40άρα επί της ΑΕΚ. Ο έμπειρος γκαρντ, που άφησε πίσω πλέον τόσο τον Μίλαν Τόμιτς όσο και τον Τάιλερ Ντόρσεϊ στα ρεκόρ της μιας βραδιάς, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για τα 8/11 που είχε απέναντι στην Ένωση και παραδέχθηκε πως... δεν είχε συνειδητοποιήσει πόσα τρίποντα είχε βάλει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Ήταν μια καλή ομαδική προσπάθεια απόψε. Εκτελέσαμε το πλάνο. Η ΑΕΚ έπαιξε καλά στην αρχή, αλλά θέλαμε να παραμείνουμε επιθετικοί. Εγώ αισθανόμουν καλά και έβαλα τα σουτ. Δεν ήξερα καν ότι έβαλα οκτώ τρίποντα. Είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος που τα πέτυχα. Ήθελα να μείνω επιθετικός μέχρι το τέλος. Μόλις βγήκα από το παιχνίδι μού είπαν ότι έκανα ρεκόρ. Είναι υπέροχο.

Θα κάνω ό,τι χρειάζεται για να βοηθήσω την ομάδα για να κερδίσει. Ό,τι είναι απαραίτητο για να πετύχουμε. Θέλω να με σκέφτονται ως ανταγωνιστικό, ως ηγέτη, ως μαχητή".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ