ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

Ο Γιάννης Αγραβάνης αποχώρησε από το Μεσολόγγι και γυρίζει στον Προμηθέα

Ο Γιάννης Αγραβάνης σε στιγμιότυπο από το εντός έδρας παιχνίδι του Μεσολογγίου με τον Ιωνικό
Ο Γιάννης Αγραβάνης ντριμπλάρει στο παιχνίδι του Μεσολογγίου με τον Ιωνικό EUROKINISSI

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία του Μεσολογγίου με τον Γιάννη Αγραβάνη, που γυρίζει στον Προμηθέα Πάτρας, την ομάδα που έχει τα δικαιώματά του.

Παρελθόν αποτελεί από το Μεσολόγγι ο Γιάννης Αγραβάνης, με το ρεπορτάζ του Sport24.gr να επιβεβαιώνεται λίγες ημέρες μετά από την απόφαση του Ντίνου Καλαμπάκου να τον αφήσει εκτός δωδεκάδας στον εκτός έδρας αγώνα με το Λαύριο για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Η ρήξη στη σχέση των δύο πλευρών ήρθε μία μέρα πριν από το ταξίδι της αποστολής στην Αττική, με αποτέλεσμα ο νεαρός περιφερειακός να επιστρέφει πλέον στον Προμηθέα που έχει τα δικαιώματά του. Ούτως ή άλλως ο Γιάννης Αγραβάνης μένει στην Πάτρα μαζί με τον αδελφό του, Δημήτρη.

Ο 22χρονος διεθνής έχει σε έξι αγώνες της Stoiximan Basket League 13.5 πόντους από 42% στο δίποντο, 39.3% στο τρίποντο και 68.8% στις βολές, μαζί με 3.8 ριμπάουντ, 1.7 ασίστ και 12.3 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 31:51 συμμετοχής. Στο Μεσολόγγι βρέθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον Προμηθέα, που έχει τα δικαιώματά του.

TAGS ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ