NBA

ΝΒΑ: Οι δέκα από τις 16 ομάδες των playoffs θα έχουν δέκα έως 17 χιλιάδες θεατές στους αγώνες τους

Fans watch during the second half of Game 1 of an NBA basketball first-round playoff series between the New York Knicks and the Atlanta Hawks, Sunday, May 23, 2021, in New York.
Fans watch during the second half of Game 1 of an NBA basketball first-round playoff series between the New York Knicks and the Atlanta Hawks, Sunday, May 23, 2021, in New York. AP PHOTO/SETH WENIG, POOL

Από τους 17 χιλιάδες των Χιτ και τους 15 χιλιάδες των Νικς, μέχρι τους 9 χιλιάδες των Μπακς. Το ΝΒΑ ανοίγει τα γήπεδα για τους οπαδούς του και οι ΗΠΑ αφήνουν πίσω τους την πανδημία.

Κοντά στην επιστροφή στην κανονικότητα βρίσκονται οι ΗΠΑ, με το ΝΒΑ να ανοίγει όλο και περισσότερο τα γήπεδά του για τα playoffs.

Οι 10 από τις 16 ομάδες της post season μπορούν να φιλοξενήσουν τουλάχιστον 10 χιλιάδες θεατές, με τους Μαϊάμι Χιτ (17.000) και τους Νιου Γιορκ Νικς (15.000) να έχουν αυτή τη στιγμή το δικαίωμα να κόψουν τα περισσότερα εισιτήρια από κάθε οργανισμό.

Οι Μπακς μπορούν να υποδεχθούν έως 9 χιλιάδες θεατές, καθώς η πολιτεία του Ουισκόνσιν επιτρέπει το 50% της χωρητικότητας του Fiserv Forum, τουλάχιστον αυτή την περίοδο.

Η ατμόσφαιρα στους αγώνες της Κυριακής (23/5) ήταν καταπληκτική, στο Φοίνιξ ο κόσμος έκανε τη διαφορά, ενώ το Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν "έβραζε" από την πρώτη μέχρι την τελευταία φάση του αγώνα Νικς - Χοκς.

Photo credits: AP Photo/Seth Wenig, Pool

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ