NBA

ΝΒΑ: Η "φούσκα" σκάει, δεν κατεβαίνουν Ρόκετς, Θάντερ, Λέικερς, Μπλέιζερς

Los Angeles Lakers forward LeBron James celebrates after scoring and drawing a foul during the second half of an NBA basketball game against the Los Angeles Sunday, March 8, 2020, in Los Angeles. The Lakers won 112-103. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Los Angeles Lakers forward LeBron James celebrates after scoring and drawing a foul during the second half of an NBA basketball game against the Los Angeles Sunday, March 8, 2020, in Los Angeles. The Lakers won 112-103. (AP Photo/Mark J. Terrill) AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Ούτε τα Ρόκετς - Θάντερ, Λέικερς - Μπλέιζερς θα γίνουν απόψε, καθώς άπαντες ακολουθούν τον δρόμο που χάραξαν οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Και ειδικά ο ΛεΜπρόν Τζέιμς (PHOTO).

Το ντόμινο ξεκίνησε. Και ξεκίνησε από τους Μιλγουόκι Μπακς που αποφάσισαν να μην κατέβουν στο Game 5 της σειράς με τους Ορλάντο Μάτζικ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αστυνομική βία και την ανισότητα σε κάθε γωνιά των ΗΠΑ. Το ποτήρι ξεχείλισε με τις επτά σφαίρες που δέχθηκε ο Τζέικομπ Μπλέικ στην πόλη Κενόσα του Ουισκόνσιν, με τους παίκτες του Μάικ Μπουντενχόλζερ να γίνονται οι πρώτοι που μποϊκόταραν τα playoffs, όχι όμως και οι τελευταίοι.

Απόψε, λοιπόν δεν θα γίνουν ούτε οι αναμετρήσεις Ρόκετς - Θάντερ και Λέικερς - Μπλέιζερς, καθώς άπαντες αποφάσισαν να ακολουθήσουν τον δρόμο που χάραξαν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι συμπαίκτες του. Και αυτή φαίνεται πως είναι μόνο η αρχή, με τη "φούσκα" του Ορλάντο να "χάνει" επικίνδυνα και τη σεζόν 2019/20 να βρίσκεται πλέον σε κίνδυνο. Η Λίγκα ανακοίνωσε πως τα ματς θα διεξαχθούν σε νέα ημερομηνία, αλλά...

" Fuck this, απαιτούμε αλλαγή" έγραψε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς στους λογαριασμούς του στα social media, οπότε είναι εύκολο να καταλάβει κανείς τι θα ακολουθήσει τις επόμενες ώρες και μέρες στο ΝΒΑ.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ